úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Ano šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
OMNIHASH
---
---
14:10:41 14.11.2021
1 odpověď
Ještě Čas na jídlo a rusko-ukrajinské bistro
ZUZKAOU
---
---
12:12:04 14.11.2021
No Gruzínci jsou jasný, těch je tu spousta, hledám ruskou kuchyni.
OTAVA
---
---
10:30:59 14.11.2021
+2
Bistro u Gogi
OTAVA
---
---
10:30:04 14.11.2021
+1
CAIDEL
: jo to mi připomíná že někde mezi Pankrácem a Prazskyho pocatani na ty hlavní ulici je nějaký gruzínský bistro a Ukrajinci i rusové si to moc pochvalují a chodí tam normalne na oběd.
CAIDEL
---
---
10:14:14 14.11.2021
1 odpověď
Gruzínská kuchyně, polévkárna AIA u Palmovky:
Přihlásit se k Facebooku
https://cs-cz.facebook.com/pages/category/Soup-Restaurant/111799533697842/
ale ta nabídka není moc široká.
RUTHLESS
---
---
9:57:54 14.11.2021
+2
ZUZKAOU
: Borsch za mě teda naprosto nic extra
SAMMAEL
---
---
21:07:08 13.11.2021
TOOMIX
: Sorry, ale chuťově je to fakt slabota, a účinky na trávicí trakt naopak velká síla.
ZUZKAOU
---
---
17:54:52 13.11.2021
1 odpověď
TOOMIX
: alespoň něco jako je The Borsch nebo Trizub pro ukrajinskou kuchyni.
The Borsch (@the___borsch) • Instagram photos and videos
https://www.instagram.com/the___borsch/
https://www.tryzub.cz/restaurace/jidelni-listek/
Ideálně třeba tohle
ZIMA Russian Restaurant (@zimarestaurant) • Instagram photos and videos
https://www.instagram.com/zimarestaurant/
(jinak z té klasické vřele doporučuju chutnof, pirožky fakt skvělé, borčš fajn, soljanka spíš šizená)
Místo, kde se rodí Chuť - Chutnoff
http://www.chutnoff.cz/
TOOMIX
---
---
17:47:33 13.11.2021
2 odpovědi
-1
ZUZKAOU
: co si pod tím 'zajímavou gastronomii' představit? :) Za mě asi Pelmeňárna, ale mají velmi úzkou nabídku
Pelmenarna - pravděpodobně nejlepší PELMENĚ v Praze
https://pelmenarna.cz/cz
ZUZKAOU
---
---
16:34:27 13.11.2021
1 odpověď
+1
hele je někde v ČR nějká ruská restaurace/bistro, které by se dalo brát jako že dělají zajímavou gastronomii?
TOOMIX
---
---
7:45:59 18.9.2021
+2
Doba se změnila, je třeba se adaptovat, říká Zdeněk Pohlreich - iDNES.cz
https://www.idnes.cz/recepty/zdenek-pohlreich-sefkuchar-rozh
ovor-tanec-restaurac
e-vareni.A210914_152
539_recepty_job
LALO
---
---
23:58:06 14.9.2021
https://www.youtube.com/watch?v=gyJZ5h2sATs
nevim jestli to je parodie na Polericha nebo Babicku :§
RUTHLESS
---
---
21:48:43 5.9.2021
BOTA01
: Jaký ztráty? Ja z toho naopak vždycky vytahnu jen slupku a mám čistý i ten lis. Pro mě je to win win
RAHUF
---
---
21:30:04 5.9.2021
VANEK
: na video jsem nekoukal, hodil jsem první odkaz na to co vypadalo jako to co mám doma :) ale funguje to celkem v pohodě.
VANEK
---
---
21:26:37 5.9.2021
1 odpověď
RAHUF
: Video by bylo přesvědčivější bez tolika střihů ;)
BOTA01
---
---
19:15:13 5.9.2021
1 odpověď
RUTHLESS
: Jako nemusi, ale ja jsem na ty ztraty v kuchyni trosku vysazenej ;)
RUTHLESS
---
---
15:10:43 5.9.2021
1 odpověď
+3
TOOMIX
: Tak do lisu se to loupat nemusí vůbec :-)
RAHUF
---
---
13:50:03 5.9.2021
1 odpověď
DEVIL
: reálně jeden. na hospodský provoz to asi není, ale na domácí vaření to stačí.
jinak je to něco v tomhle stylu:
https://eshop.tescoma.cz/loupac-na-cesnek-presto?gclid=Cj0KC
Qjw1dGJBhD4ARIsANb6O
dm05KLp39l2S531RNCkQ
ymmoseHQePu-_51QrGga
9zzaVzxPfq9VuIaAuNdE
ALw_wcB
DEVIL
---
---
13:47:41 5.9.2021
1 odpověď
RAHUF
: a kolik se tam da strouzku? nakej link na to? to neznam. ja sem ale dycky loupal do foroty treba 20 palic cesneku, ze kteryho se pak trela pasta. to bylo este predtim, nez se zacal prodavat loupanej cinskej v pixlach
TOOMIX
---
---
12:55:29 5.9.2021
1 odpověď
+4
RAHUF
: když se to zmáčknutí nožem nepřežene, jde to pak dát i do lisu ;)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam