• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Ještě Čas na jídlo a rusko-ukrajinské bistro
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    No Gruzínci jsou jasný, těch je tu spousta, hledám ruskou kuchyni.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Bistro u Gogi
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    CAIDEL: jo to mi připomíná že někde mezi Pankrácem a Prazskyho pocatani na ty hlavní ulici je nějaký gruzínský bistro a Ukrajinci i rusové si to moc pochvalují a chodí tam normalne na oběd.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Gruzínská kuchyně, polévkárna AIA u Palmovky:
    Přihlásit se k Facebooku
    https://cs-cz.facebook.com/pages/category/Soup-Restaurant/111799533697842/

    ale ta nabídka není moc široká.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    ZUZKAOU: Borsch za mě teda naprosto nic extra
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    TOOMIX: Sorry, ale chuťově je to fakt slabota, a účinky na trávicí trakt naopak velká síla.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TOOMIX: alespoň něco jako je The Borsch nebo Trizub pro ukrajinskou kuchyni.
    The Borsch (@the___borsch) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/the___borsch/
    https://www.tryzub.cz/restaurace/jidelni-listek/

    Ideálně třeba tohle

    ZIMA Russian Restaurant (@zimarestaurant) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/zimarestaurant/


    (jinak z té klasické vřele doporučuju chutnof, pirožky fakt skvělé, borčš fajn, soljanka spíš šizená)

    Místo, kde se rodí Chuť - Chutnoff
    http://www.chutnoff.cz/
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    ZUZKAOU: co si pod tím 'zajímavou gastronomii' představit? :) Za mě asi Pelmeňárna, ale mají velmi úzkou nabídku

    Pelmenarna - pravděpodobně nejlepší PELMENĚ v Praze
    https://pelmenarna.cz/cz
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    hele je někde v ČR nějká ruská restaurace/bistro, které by se dalo brát jako že dělají zajímavou gastronomii?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Doba se změnila, je třeba se adaptovat, říká Zdeněk Pohlreich - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/recepty/zdenek-pohlreich-sefkuchar-rozhovor-tanec-restaurace-vareni.A210914_152539_recepty_job
    LALO
    LALO --- ---
    https://www.youtube.com/watch?v=gyJZ5h2sATs nevim jestli to je parodie na Polericha nebo Babicku :§
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    BOTA01: Jaký ztráty? Ja z toho naopak vždycky vytahnu jen slupku a mám čistý i ten lis. Pro mě je to win win
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    VANEK: na video jsem nekoukal, hodil jsem první odkaz na to co vypadalo jako to co mám doma :) ale funguje to celkem v pohodě.
    VANEK
    VANEK --- ---
    RAHUF: Video by bylo přesvědčivější bez tolika střihů ;)
    BOTA01
    BOTA01 --- ---
    RUTHLESS: Jako nemusi, ale ja jsem na ty ztraty v kuchyni trosku vysazenej ;)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    TOOMIX: Tak do lisu se to loupat nemusí vůbec :-)
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    DEVIL: reálně jeden. na hospodský provoz to asi není, ale na domácí vaření to stačí.
    jinak je to něco v tomhle stylu: https://eshop.tescoma.cz/loupac-na-cesnek-presto?gclid=Cj0KCQjw1dGJBhD4ARIsANb6Odm05KLp39l2S531RNCkQymmoseHQePu-_51QrGga9zzaVzxPfq9VuIaAuNdEALw_wcB
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    RAHUF: a kolik se tam da strouzku? nakej link na to? to neznam. ja sem ale dycky loupal do foroty treba 20 palic cesneku, ze kteryho se pak trela pasta. to bylo este predtim, nez se zacal prodavat loupanej cinskej v pixlach
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    RAHUF: když se to zmáčknutí nožem nepřežene, jde to pak dát i do lisu ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam