• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales



    Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...



    Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

    jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
    rozbalit záhlaví
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    LYNCH: tak celkově v gastru jde hromada do řiti dle mě. Pak je ten respekt na minimu
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    POHODAVOLE: tak hlavne toho jidla co se tam musi vyhazovat je i tak hodně
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    POHODAVOLE: nejakej catingovej dil jenom :-) volali mi tyden pred natacenim, ze potrebuji jeste jednu osobu muzskeho pohlavi kolem 30, ze maji malo lidi na casting :-) tak jsem to vzal.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    RUTHLESS: ktery to jsi? :)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    POHODAVOLE: Viděl jsem jen sebe a ani ne cely díl. Nekoukam na to, jen tam lezu :-) :-D
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    DROOPI: to je taky pravda :D
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    POHODAVOLE: on cely ten porad je divny, prekvapuje me, ze se na to nekdo kouka...
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Neoukal vcera nekdo na Masterchefa? Docela dost me prekvapil hate za toho lososa. Vubec nechapu, proc to tak hrotili. To ze byl losos na kousky prece neznamena, ze by se musel vyhodit. Asi honi sledovanost.
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Zdeněk Pohlreich: Na spojení Forejta s McDonald's mi vadí jediná věc. Michelin je stále záhadou
    https://www.youtube.com/watch?v=EFH7DfQOHp4
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Efekt Maršálek? Cukrařina je trendy, na obor se nedostane každý - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-efekt-marsalek-cukrarina-je-trendy-na-obor-se-nedostane-kazdy-211587
    MEI
    MEI --- ---
    Jak bylo zmíněno níže, je v tom i drogerie pro celou rodinu (včetně plen pro jedno dítě) a pití nebo ingredience na nej (citrusy, sirupy, káva). Plus nakupuji na Rohlíku, kde se holt za ten luxus donasky priplaci (i když k tomu přistupují dost vědomě a napr. filtruji dle ceny za jednotku, což by v obchodě dalo dost práce). Pod 30 bych se dostala leda za cení snížení kvality produktu, a tedy i mého života. A k tomu nemám momentálně důvod.

    Ale to už jsme asi trosku OT.
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    jako ja sem sel pred mesicem nakoupit na zeleninovy curry do penysu a koupil sem: par cuket, rajcata, redkve, mrkev, cibuli, cesnek, brambory, dva dzusy za 40 jeden, petrzel, kokosovy mliko, 2 pytle gelfixu a platil sem 450. byl sem teda fakt rozcarovanej, nekoupil sem zadny maso a este treba rejze byla doma. udelal sem teda velkej kotel na cca 8 - 10 porci, no ale kdyz uvazim, ze bych takhle kupoval kazdej den, tak sem na 13k bez masa a chlastu...
    MEI
    MEI --- ---
    ASACHI: U nás je to stejne, bohužel. A to se opravdu držíme a neutracime za blbosti. Plus jsme vege, nedovedu si představit, kde bysme byli, kdybysme kupovali maso.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    OTAVA: Pripojuju se ke Geishe, ze ny me nebavilo si porad “lovit jidlo”. Kazdej den muset nekde shanet 3-5 jidel…to si radsi tu housku k snidani namazu doma :). Nabic to nevyzavuje imho moc kucharsky skills.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    GEISHA: My nechavame 30K mesicne za jidlo + drogerii. 2 dospeli, 2 deti
    Oba podnikame a veskery jidlo vozi rohlik / makro + donaska / restaurace obcas

    A to mi prijde, ze se stravujeme "umerne". Rozhodne si dovedu predstavit, ze bych dokazal utratil vice.
    Je to bez alkoholu, ktery nikdo nepije u nas.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    GEISHA: me se neptej, ja hlasovala pro min :D
    na druhou stranu, kdyz jsem byla single, imho jsem tohle dokazala i prekrocit.. vic vecere venku..
    SITH
    SITH --- ---
    GEISHA: velmi často single mladý chlap, pracující v IT, žijící v Praze, byt po rodičích / babičce, nulové nebo minimální náklady atd. Pak odmítáš vařit, protože na to nemáš čas nebo tě to nebaví, takže denně oběd a večeře, víkend dovážka a jseš tam hned.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    GEISHA: obed v restauraci s napojem 200, snidane v nejakym cafe po ceste do prace 100 + vecere tak 100 vsedni dny = 400 *20 = 8000. Vikendy nejaka dovazka, nebo obcas restaurace a jsi tam za 10 - 12 hned, pokud nevaris.

    Dovolit je samozrejme relevantni - pokud vydelavas treba kilo, nebo vic, pravdepodobne vecer uz nemas cas nebo silu varit na zitra. Nebo ten vecer mozna travis stejne na pracovnim pocitaci.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    RUTHLESS: ale asi jsem to prestrelil.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    GEISHA: to prochlastam. zase nemam moc jiny naklady vid :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam