• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    HUGH_BOYLAN: babica sapik je naprostej gold a kulturni dedictvi.
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    VANEK: je to v podstatě bulvární zpráva a v nějakým seriózním deníku by neměla mít místo. Vrátit se k tomu v tom rozhovoru mohli klidně oni, to je jedno.

Spíš jde o to, že když někdo celý život čumí do pánve, tak se třeba naučí vařit a možná se z něj celebrita, ale v jiných ohledech to dopadá takhle.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    TOOMIX: Mně to přijde až příliš jako product placement a nic převratnýho tam nepředvádí. Spiš to hraničí s jistou mírou trapnosti, otřepaných frází. Jako není to takovej odpad jako Babica a Sapík, ale nebaví mě to.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    CHORCHEOS: No dovol!
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    HUGH_BOYLAN: myslíš to jeho vaření na youtube? To mi přijde vcelku OK.
    VANEK
    VANEK --- ---
    CAIDEL: Notoristy už chválil loni, myslím to půjde vyfiltrovat. Jestli se k tomu vrátil ještě teď... no, ten web je fakt šílený, nedivil vych se, kdyby to recyklovali z jara.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    No, to u mě docela klesnul. Ostatně i ty jeho poslední ála Babica videa stojej dost za vyližprdel.
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    CAIDEL: tak byl to motorkář, koho by měl volit :-)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    On se snažil moc se v těch pořadech politicky nevyjadřovat, ale když už mu občas něco ujelo, tak to bylo a) vždycky takový debilní, naivní, nedomyšlený a značně sebestředné b) i těch pár názorových vzorků co občas někde vypustil si zpravidla naprosto odporovalo a názorová konzistence 0. Takže pro motoristy ideál matroš.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    CHORCHEOS: To je výbornej web. Takovej sputnik bulvar :-D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    třeba tvrdí, že je volil, aby je poškodil
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    RUTHLESS: Je to tak :-)
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    CHORCHEOS: zajímavý marketingový tah před další řadou... zvlášť když jsou Motoristi politický ekvivalent oschlé zeleninové oblohy
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    CHORCHEOS: to me vubec neprekvapuje.
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    Pohlreich přiznal, že volil Motoristy: Mediální štvanice proti Turkovi je svinstvo a inkvizice! | Aplausin.cz
    https://www.aplausin.cz/pohlreich-priznal-ze-volil-motoristy-medialni-stvanice-proti-turkovi-je-svinstvo-inkvizice?#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Na konci srpna další řada Ano šéfe
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    ALI: sorry :D to melo bejt jinam 😂
    ALI
    ALI --- ---
    PPNEKK: tvl a je tam zdenecka lexus? nebo vocode?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    RUTHLESS: poej se na to!
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    POHODAVOLE: Ale je to vole samopal!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam