• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales

Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...

Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
    rozbalit záhlaví
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    RUTHLESS: Rád jsem pomohl s osvětou :)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    CAIDEL: fakt jo? to ja nevedel teda... Ale nic od nich nemam
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Zatím jsem tedy jenom u S10E01, ale ten product placement Makra & Fabini je sezónu od sezóny vlezlejší (zejména v kontextu toho, že o Fabini už se prostě všeobecně ví, že je to jenom blbě naleštěná čína a ve skutečnosti dost sračka).
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    CAIDEL: Jo, byla by to skvělá základna pro výlety, zakončit tam výlet (kousek od nádraží), apod. Jenže. Kuchyně průměrná, personál velmi neformální, z kuchyně se nese řev a vyprávění přisprostlých historek na celou zahrádku... A to bylo už před Covidem. Jestli je to teď ještě horší, tak potěš.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    (anabáze majitele je mi právě relativně známa, jen se mi už z hlavy vykouřilo, že se jmenuje Janeček :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    DOCKINEZ: Super, dík. Koukám na to. No, jak se řeklo Jince, tak jsem měl samozřejmě tušení, že ano, půjde o Pivovar Malý Janek. Ten je už od covidu znám tím, že majitel je idiot co se angažoval v řadě podezřelých anticovidových hnutí, ale taky tím, že na podporu byznysu zkouší všechno možné a nemožné (protože to, že je idiot celkem odhání zákazníky, v mém okolí má kvůli jeho aktivitám tenhle pivovar na černé listině kdekdo i když jinak by to byla super základna pro starty do Brd, žejo). Teď jsem ovšem ještě znervózněl, jestli Janeček nemá znamenat známého pražského podnikatele/Zilvara, to by byl ještě bizár na druhou nebo na třetí kdyby s tím nějak souvisel, ale holt se tak jmenuje i ten majitel, no :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    CAIDEL: Ano. Na iprima ke shlédnutí zdarma.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    VANEK: Můžu poprosit o nějakou omáčku? To mě zajímá... (to je něco k těm novým dílům, nebo...?)
    VANEK
    VANEK --- ---
    Ten Janeček v Jincích, to je něco neskutečného. A ještě když si k tomu dočtu aktualizace v bulváru...
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    jak šel čas s penálem...

2016
    VIDEO: Smažák vám klidně připraví i Pohlreich. A jako dietní pokrm - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/hobby/domov/recept-na-smazak-podle-pohlreicha.A161125_095014_hobby-domov_mce

2020 vsuvka - smažák by si nikdy neobjednal...

2026 (národní pokrm)
    Tohle byste od Zdeňka Pohlreicha nečekali. Smažák!
    https://www.youtube.com/watch?v=P-6fmNb58Q8
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    RUTHLESS: Z jistého úhlu pohledu ano, něco jako Přemek Podlaha a Receptář nejen na neděli (např. konev, která šetří vodu, když ji pan Šustr z Ronova nad Doubravou vylepšil tím, že místo klasických 117 otvorů do kropítka udělal pouhých 13 otvorů a ono to fungovalo). :)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    HUGH_BOYLAN: babica sapik je naprostej gold a kulturni dedictvi.
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    VANEK: je to v podstatě bulvární zpráva a v nějakým seriózním deníku by neměla mít místo. Vrátit se k tomu v tom rozhovoru mohli klidně oni, to je jedno.

Spíš jde o to, že když někdo celý život čumí do pánve, tak se třeba naučí vařit a možná se z něj celebrita, ale v jiných ohledech to dopadá takhle.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    TOOMIX: Mně to přijde až příliš jako product placement a nic převratnýho tam nepředvádí. Spiš to hraničí s jistou mírou trapnosti, otřepaných frází. Jako není to takovej odpad jako Babica a Sapík, ale nebaví mě to.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    CHORCHEOS: No dovol!
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    HUGH_BOYLAN: myslíš to jeho vaření na youtube? To mi přijde vcelku OK.
    VANEK
    VANEK --- ---
    CAIDEL: Notoristy už chválil loni, myslím to půjde vyfiltrovat. Jestli se k tomu vrátil ještě teď... no, ten web je fakt šílený, nedivil vych se, kdyby to recyklovali z jara.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    No, to u mě docela klesnul. Ostatně i ty jeho poslední ála Babica videa stojej dost za vyližprdel.
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    CAIDEL: tak byl to motorkář, koho by měl volit :-)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    On se snažil moc se v těch pořadech politicky nevyjadřovat, ale když už mu občas něco ujelo, tak to bylo a) vždycky takový debilní, naivní, nedomyšlený a značně sebestředné b) i těch pár názorových vzorků co občas někde vypustil si zpravidla naprosto odporovalo a názorová konzistence 0. Takže pro motoristy ideál matroš.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    CHORCHEOS: To je výbornej web. Takovej sputnik bulvar :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam