FANAE: napriklad ja nepocitam, co zjem, ani neriesim obmedzovanie, ked mam na tu cokoladu chut, tak si z nej jednu kocku odlomim, ale nezozeriem ju celu... ;)
tento klub ma pre mna vyznam hlavne preto, ze si davam pozor aby som nieco zjedla... s tym mam totiz problem... skoro nikdy nemam pocit hladu a preto sa zabudam najest a vela ludi, ktori sleduju co jem mi hovori, ze keby sa mali stravovat ako ja, tak umru od hladu... ;)
takze to tu beriem skor ako spestrenie, ze si niekam pisem, co som vlastne zjedla a ze ma nieco nuti premyslat o tom, co a kedy jem, ked vidim x novych prispevkov... a tiez cerpam inspiraciu z jedalnickov inych ludi...
mam nejake zdravotne problemy, kvoli ktorym nemozem poriadne cvicit (takze akurat chodim pesky kde sa to len da) a jednoduchou upravou stravy (napriklad tym, ze som sa donutila mat v praci v zasuvke nejake ovocie a susene plody a i tym, ze jem pravidelne aspon nieco) som uz par kilo zhodila...
necitim sa byt cosmogirl (viem, ze to je nejaky casopis, ale nikdy som ho nemala v ruke), jednoducho sa snazim zlepsit svoje stravovacie navyky, aby som zbytocne nenaberala kila tuku, ktory mi len zhorsuje zdravotny stav...