MEDVED007: My dite v soukrome skolce nechali i druhy rok, kdy bylo prijato do statni. Je to pro nas znatelny vydaj, rozhodne bychom si nemohli dovolit dat tam obe deti najednou a to je to jedna z nejlevnejsich skolek, o kterych jsem slysela.
Ale rozhodovali jsme se dlouho a nakonec jsme nechali dceru zde. (duvody znas, hlavni nebylo, ze byla zvykla nebo ze to je blizko, ale ze tam je mene deti a maji na ni vic casu ohledne mluveni atd)
Jinak ano, treba nase dcera by si na novou skolku zvykla zrejme dobre. Ted pujde k zapisu do statni skolky do predskolni tridy, tak ji snad vezmou bez problemu a zvykne si doufam take v pohode. Ten rok, vlastne i pulrok je hodne znat.
I kdyz ten mesicni vydaj navic za skolkovne je dost znat, stale jsem presvedcena, ze jsme se rozhodli spravne.
(A neni tu nejake priserne spatna statni skolka, jen takovy prumer asi. Naslo by se dost veci, ktere se mi nelibi, ale to je tak asi vsude.)
Uvidime, jak to bude s tou mladsi, jak si bude zvykat.
Te budou tri az na konci listopadu, takze pokud budeme chtit, aby mela moznost do skolky chodit, bude muset to zase byt ta soukroma.