• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMAGUEmateřské školy
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    WERKA: a proto my kupujeme jen bílé jogurty. Chudáci děti :-D
    QASHQAI
    QASHQAI --- ---
    TERRYNKA: To naše Maruška taky zvolala ve výtahu plným lidí, dneska chci piču mami...:))
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    WERKA: Taky nechápu. Pribiňáky po nich celkem ochotně dojídám, ale tohle jsem ochutnala u kamarádky, která to občas koupí, a asi bych zbytky vyhazovala.
    YENNEFER: No, je fakt, že tam víc nebyla než byla a teď jsem už vyhlásila prázdniny (po té, co tam byla týden a zas zůstala doma s atb) :-)
    YENNEFER
    YENNEFER --- ---
    RYBKA: tak to bude tím, že nechodí do školky :-) takhle se mi nepodařilo utajit existenci gogonů a podobných dalších příšerností...

WERKA: asi ty lentilky .-)
    WERKA
    WERKA --- ---
    YENNEFER: Já hlavně nechápala, co mu na tom chutná... , protože mně to přišlo jako jeden z nejhnusnějších jogurtů. A o magnetky mu fakt nešlo (že by tvrdil, že mu to chutná, kvůli nim), na to už byl velkej. No přešlo to (momentálně preferuje Fantazii od Danone, nicméně vdechne téměř cokoliv, co najde v lednici s výjimkou mého tvarohu a bílé Hollandie ;-)
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    YENNEFER: Tak ty zatím zůstaly mým dětem utajené :-D
    YENNEFER
    YENNEFER --- ---
    WERKA: tak to jo... já myslela, že vyžadoval kostíky, kterých pak vdechl plato na posezení :-)
    WERKA
    WERKA --- ---
    YENNEFER: Ona to byla trochu nadsázka ;-). Tvrdil, že mu to chutná :-O. Kupovala jsem mu je, když byly někde v akci (ad kapesné - u toho u nás nepanuje zcela názorová shoda s manželem, takže tímto směrem jsem nešla - nestálo to za rodinný konflikt ;-)
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    YENNEFER: To Janek, samozřejmě !!!, dělá též. Odlakovač !!!
    YENNEFER
    YENNEFER --- ---
    WERKA: tak v 16 letech by snad už mohl umět docela srozumitelně porozprávět o pohnutkách, které ho k tomu vedly :-) nicméně asi nebude velký problém kostíky zahrnout do věcí, které se kupují z kapesného :-)
    WERKA
    WERKA --- ---
    YENNEFER: To by mi zajímalo, oč šlo našemu mladýmu, který se po krátkém období asi ve 4 letech (kdy se ten jogurt jmenoval ještě Prince), začal Kostíků dožadovat ve věku cca 16 let :-D. Což MMCh lezlo docela do peněz, protože 16tiletý puberťák taky vdechl 3 Kostíky za večer jako nic¨(a oni jak jsou hnusný, tak jsou drahý)
    YENNEFER
    YENNEFER --- ---
    TERRYNKA: pche, moje děti řeší tetování propiskou... pravda je, že je to sice zadarmo, zato to jde hůř dolů, zvlášť pokud je to na celých nohách a rukách
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    YENNEFER: popřípadě tetování.
    "Kup mi Kostíky, chci tetouání jako má stuejda!"
    YENNEFER
    YENNEFER --- ---
    RYBKA: tam přece ale vůbec nejde o lentilky, alébrž o ty magnetky, žeano
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    ANNAWA: My zas dáváme do bílého jogurtu 3 lentilky, protože odmítám kupovat "jogurt" s přiloženýma lentilkama/křupíkama :-)
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    ANNAWA: noooo... Janek se, tehdy ještě hodně blbě mluvící, po italské kuchyni toužící, jednou na veřejnosti dožadoval piči .... :-)))
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    TERRYNKA: blbý je, když si dítě občas na jogurt s kakaem vzpomene na veřejnosti :-D
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    ANNAWA: "kokotííí" made my day :-) Já se s tou myšlenkou, adresovanou celému světu, budím často také, ale není to tak roztomilé, jako u tvého dvouletého a jogurtu s kakaem :-))
    WERKA
    WERKA --- ---
    ORIKA: Náš mladej obvykle snídal rozmačkaný banán s bílou Hollandií, posléze nějaký ochucený jogurt. Nejčastěji Fantazii, ale měl období Yoplaitů a taky jogurtů Prince, ze kterých jsem úplně odvázaná nebyla, ale časem z jejich obliby vyrostl a zásadní stopy to na něm snad nezanechalo (je mu 19 ;-)
    SHEDI
    SHEDI --- ---
    ORIKA: Já jsem se celkem bála, že syn nebude chtít snídat, mívá odjaktěživa složitá rána (to má po tatínkovi:))) a chtěla jsem, aby vždycky šel do školky nasnídaný, protože pak mají kolem desáté svačinu a to by padl hlady:) A hlavně jsem to chtěla kvůli návyku do školy, protože bez snídaně jsou ty děti prostě dopoledne mrtvý. Lupínky nedávám, kromě cukru v nich prakticky nic není a najít nějaké, které by měly hodně vlákniny a přitom chutnaly dítěti, není snadné. A samotné vločky (s rozinkami, oříšky atd.) mu nejedou. Takže snídá jogurt a po něm klasiku - celozrnné tousty s džemem nebo vyjímečně s nutelou.
    A tedy vstává v 6:30 a do školy odcházíme v 7:40 - už jsme to stáhli prakticky na hodinu, ale když chodil do školky, trvalo to 1,5hodiny tyhle ranní akce.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam