ja bych si dala hlavne velkej pozor na to, aby ses nezavazala necim, co pak nebudes stihat, ale rodice to od tebe budou ocekavat. ja mam treba na starost fotky v ms a nejdriv sem je rodicum hazela pod heslem na rajce. pak jsem to prestala stihat, pac fotek bylo kvanta, museli se promazávat a i kdyz se nezdálo, ze to zabere moc casu, tk se mi to jednu chvili nakupilo a prestala jsem to stihat. a rodice se pak porad ptali, kdy budou novy fotky na rajceti.
jinak my mame nastenku se zakladnima informacema a kdyz neco hori, tak davame velkou barevnou ceduli na dvere v urovni oci, rodicum to rikame osobne, chodi jim to emailem, ale stejne se najdou taci, kteri prijdou a koukaj :) info co bylo a tak davam na verejnej fb vcetne fotek, tze rodice dostanou adresu a dostanou se tam i bez registrace
a pani ucitelky v ms, kam chodil syn delali cedule kresleny, barevny, kazda original a to jsem nikdy neprehlidla
nebo bych to nedělala pravidelně, ale nazvala bych to občasníkem, páč to tě nezavazuje časove :)