Já za mne musím říct, že nástěnku zhola nenávidím. Protože je na ní tolik papírů, navíc v různých barvách, navíc vše psáno v pc, že je pod mou rozlišovací schopnost to celé obsáhnout a reagovat na nové přírůstky. Nejlepší forma, pokud si chce být paní učitelka jistá, že se něco dozvím, je přilepit do výše očí na papír od dveří do šatny k ježkům.
Naše MŠ stránky má a od loňska se změnily pouze poslední pozice u letopočtu, i fotky tam jsou dětí, které touhle dobou končí první stupeň ZŠ. Na druhou stranu nutno podotknout, že ač nejdou s dobou, co se techniky týče (já bych byla nejradši, kdyby do mě drcli mejlem nebo avizovali přes www, u pc sedím celý den a datlím), na druhou stranu se věnují dětem tak, že mi moje dítě většinou v sobotu ráno vynadaná, že se dneska nejde.
Navíc jsem z těch rodičů, kteří o prsa stíhají konec pracovní doby, takže to většinou probíhá tak, že si moje mládě a paní učitelka v družném hovoru přezouvají bačkorky a paní učitelka za námi většinou zamkne a zakóduje, jaxi není čas na to, abych ty romány četla a ráno, jelikož mám dlouho dojezdovou, vodí manžel. Nechci urazit přítomné pány, ale nedonese prakticky nic. Mám naučenou sousedu, co si tam taky odkládá dítě, že do mě strčí kdyby něco, neb je na tom o malinko líp a občas si stihne počíst.
Buletin by byl fajn, klidně měsíčně, já bych si to přimagnetila na lednici byla nejhodnější rodič.