ADD: ono je tohle asi taky nejjednodušší z organizačního hlediska, protože jeden účet je na placení školkovného, další na stravné, a další by musel být na placení těch věcí okolo, a co jsem tak vysledovala v běžném provozu a na rodičovských schůzkách, tak v každé třídě se najde alespoň jeden rodič, který řeší naprosté kraviny a nutnost donést peníze na nějaké potřeby navíc by ho rozhodila mnohem víc, než přinést balík kapesníků a ubrousků... a těš se na třídní schůzky, tam to bývá ještě zábavnější. Když si tak vzpomenu, jak tam někdo hodinu řešil, aby si jeho dítě nemuselo jít po obědě odpočinout a když už teda si jdou odpočinout všichni, tak aby se nemuselo převlékat a nějak si nenechá vysvětlit, že v kolektivu se to těžko dělá stylem franta může, ale ostatní ne... další půlhodinu zabere debata s tatínkem, který si vzal do hlavy, že dítě ráno pojede na kole a kde si ho jako může uložit, aby se mu neztratilo a nechtěl pochopit, že školka nemůže ručit za jeho věci. Nebo se jelo na výlet, sraz byl v 7,45, odjíždět se mělo v 8, nakonec se jelo v 8,15. A druhý den jsem se nachomýtla ke scénce, kdy tam nějaký otec ječel na ředitelku, že mu ujeli, přestože tam byl už v 8,05 a že jel až z německa a že chce vrátit všechny peníze a nenechal si vysvětlit, že chyba je na jeho straně... někdy je mi jich fakt líto