TETA_JELENA: Nevidím na něm nic, co by mě nějak udivovalo nebo pohoršovalo. Moje dcera jídlo v MŠ miluje a paní kuchařky ji, protože si chodí přidávat a chodí do okýnka poděkovat, že si pochutnala (to má z domova, u nás se to dělá stejně, s mužem mi poděkují za připravené jídlo a pokud si extra šmáknou, také to ocení).
V naší MŠ bývá jednou týdně ryba, tedy min 1x za 14 dní, a luštěniny mají taky docela často.
TETA_JELENA: Nám minulý rok paní řiditelka na schůzkách výslovně doporučila nekroužkovat, ať mají klid na zvykání. Bobule chodila na "cvičení" od roka a půl, sousedka v baráku vedla na Hamru kroužek a jezdila tam se synkem ve stejném věku, tak nás přibírala s sebou. B se vždy těšila a když odrostla tomuhle kroužku, žádala si nový kroužek. Prostě chtěla ona sama. Takže jednou týdně docházela na zdravotní cvičení pro malé děti do centra Paraple. Paní cvičitelku Haničku milovala a malovala jí obrázky, na letošní rok nebylo cvičení vypsáno a ona se nadále dožaduje docházky. Teď co to ještě venku jde, chodíme ze školky ještě na hřiště nebo kolobrnda nebo procházka spojená s nákupem, ale až se zima zeptá, nevím, co budeme podnikat. Ve školce má docela široký záběr, paní učitelky jsou dost akční, takže další kroužky zatím nemá. Ani nevím, jak bychom to stíhali, ani jeden z nás nemá možnost home office nebo flex pracovní doby a nepřijde mi vhodné, aby 4 leté dítě docházelo do kroužku od cca 18h, to už většinou valíme dom a klidníme před večeří, pak koupání, mazlení a pelech.