• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMAGUEmateřské školy
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Tak když jsem se tu onehdy rozepsala o tom svém problémovém chlapečkovi, možná by vás zajímal závěr dětské psycholožky z jednoho z nejrenomovanějších pracovišť - dětské psychologie v Krči. Zní takto: zcela normální, originální a nadprůměrně inteligentní dítě, a to včetně sociální inteligence. Já s ním prý doma pracuju dobře, takže chyba je v učitelkách, které k němu nepřistupují správně nebo k tomu nejsou ochotné, protože by to byla větší námaha.

No a co já teď s tím. :-/
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    Mně ve školce po dvou týdnech řekli, že se docela báli vzít si tam takové "miminko" jako je B, ale že to dává s přehledem. A to jsem byla i já přesvědčená, že to bude spíš průšvih a že on není školkové dítě. Jenže jakmile pochopil, že školka = vrstevníci, pookřál.
    EDERA
    EDERA --- ---
    ORIKA: Na Prahu je to cena na dolní hranici, běžné ceny jsou tak 12-16 tisíc.
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    MARKYSHA: ceny naprosto normální u soukromé školky, řekla bych...alespoň v brně rozhodně, takže na prahu zřejmě taky
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    LAURA:
    LILY: co já bych za to dala, kdyby mi učitelka alespoň jednou jedinkrát nic neřekla!!!!
    KEBAB
    KEBAB --- ---
    TETA_JELENA: Mně poskytla učitelka asi druhý týden při vyzvedávání podrobnou analýzu syna (trochu vzteklý, tvrdohlavý, ale to půjde...), celkem chápavě jsem přikyvovala, mluvila se mnou asi pět minut než se ke mně přitočil syn, že jdeme.

Učitelka na mě: Vy dneska vyzvedáváte i B?
    Já: Já dneska vyzvedávám jenom B.

Učitelka se začala chytat za hlavu a omlouvat, že si mě spletla s jinou matkou a že všechno odvolává, B je zlato bez problémů... no moc tomu nevěřím, ale když jinak nedá...
    YENNEFER
    YENNEFER --- ---
    tak hlavně že není důvod ke stížnostem .-)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Tak jak tu zas mám kámošku z Francie,vtak tam v jeslích je běžné, že si učitelka udělá na konci čas a dá pětiminutový výtah rodičům. Já totiž taky vím prd. Co
    jsi dneska dělal? Hrál si. A jak a s čím sis hrál? No všejak (všelijak). Takže asi jsme u toho obvyklého: Co bylo ve škole? Nic, dobrý...
    LILY
    LILY --- ---
    LAURA: jo takhle bych se na to vlastně měla dívat! :)
    LAURA
    LAURA --- ---
    LILY: tak zas to ber pozitivně, já toho už od učitelek pár slyšela, ale vždy to bylo ve smyslu, že bychom měli něco zlepšovat.. takže u vás je zřejmě vše v pořádku a nic zlepšovat netřeba :)
    LILY
    LILY --- ---
    Já jsem se o svém dítěti nedozvěděla nic ani na třídních schůzkách, ani při vyzvedávání. Dvakrát se mi po desetiminutovém čekání, než bude mít paňčelka volnou chvilku, podařilo vypáčit jednoslovnou odpověď "nebrečel" a "dobrý".
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    LBW: hahaha, taky mi pripada, ze mluvi o jinem diteti:))))
    LBW
    LBW --- ---
    moje prvni tridni schuzky byly skvele - bylo mi receno, ze mame vesele dite...to jako ten mracoun a vztekloun jakeho mame doma? :-)
    MISHUGE
    MISHUGE --- ---
    IVKEE: škoda ;)

MARKYSHA: na soukromou školku dobré..
    IVKEE
    IVKEE --- ---
    MISHUGE: byla jsem se u vas podivat kdyz jsme vybirali skolku, moc se mi u vas libilo, ac jsme nakonec zvolili misto vyhodnejsi pro nasi logistiku..
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MISHUGE: hm velice příjemné ceny.
    MISHUGE
    MISHUGE --- ---
    ahoj, máme volná místa v miniškolce ve Vršovicích..
    Děti máme od 2 do 4 let v malých skupinkách. Tvoříme, hrajeme si, zpíváme, tančíme, malujeme a chodíme ven..
    Školka Kája a Pája - u nás se pražské děti setkávají, hrají a nenásilně vzdělávají
    http://www.kajaapaja.cz/

(Kdyby vás cokoliv o školičce zajímalo, prosím, volejte Pavlu Dufkovou, popř. pište do pošty)
    Michala
    BRT
    BRT --- ---
    Zakázané vzdělávání
    Zakázané vzdělávání -
    http://www.albert-sd.cz/zakazane-vzdelavani/
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ILLUZE: to dělá muž, on se hned vytočí a furt řve, na dítě i na psy, já to tak strašně nesnáším, mám z dětství zafixovaný řev rovno ná8nakládačka a bojím se,a je mi z toho špatně. Přitom dosáhnu u psů i i dítětem stejný h výsledků s ůe zvýšeným hlasem.Pořád muži říkám, že strach není to samý co respekt.
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    ANNAWA: Tak s tím naprosto souhlasím :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam