• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMAGUEmateřské školy
    ADD
    ADD --- ---
    A držte mi palce, prosím, zítra se tam budou radit, jestli Nikovi udělí do prázdnin výjimku a vezmou ho i s plenami. :-) Vzhledem k nutnosti začít pořádně pracovat by se mi to dost šiklo. :-)
    ADD
    ADD --- ---
    Hlášení k prázdninovému provozu ČVUT školky - není to tak ideální, jak se mohlo zdát, za týden prázdninového provozu pro externí děti chtějí 2 500 Kč (včetně jídla). Ale školka je to fajn a je na metru, tak třeba na pokrytí plonkových týdnů to někomu může pomoci.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    ZEMINO: moji velcí kluci chodili každé léto do školky a pokaždé do jiné, protože na P4 vždycky nějaké fungovala a nemyslím, že by je to extra stresovalo, brali to spíš jako příjemnou změnu, protože mohli vyzkoušet nové hračky, jiné zahradní atrakce a podobně.
    TUTIK
    TUTIK --- ---
    ZEMINO: Tak stejne tak, kdyby dite nechodilo do jine skolky, muselo by chodit nekam treba na ten primestak nebo neco podobneho, takze to vyjde nastejno. Je to hloupe, tohle davat jako duvod. Ze by rekla na rovinu, kdo muzete, nechte si dite doma, nemame mista pro vsechny, ale stejne je to pitome...

U nas je skolka otevrena pouze dva tydny v cervenci, jinak ne. Mne to zatim nevadi, mam dalsi dve mladsi deti a az by to byl problem s nejmladsim, uz zase budu muset resit dvoumesicni skolni prazdniny tech ostatnich... ;o)
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    U nás je školka přes prázdniny uzavřena první a poslední týden prázdnin,jinak jede.Patříme do spolku tří školek,tak se chodí do jedné z nich,podle potřeby rekonstrukce apod.. letos bude zrovna naše v rekonstrukci a paní učitelka "žádala",že kdo nemusí,ať dítě nedává,protože budou chodit jinam..že je to stresující,.. ale jako nechápu,co bych jako jiného měla dělat když pracuju.Tolik dovolené nemám,chlap svoji využívá na zkoušky ve škole. A navíc,tam budou snad chodit i děti,co zná,a učitelky taky budou kolovat. No musela jse se držet
    ADD
    ADD --- ---
    U nas ve skolce nejaky prazdninovy provoz nabizeji, coz by bylo dobry treba pro Madiettu, ta to ma deset minut pesky. V pondeli muzu zjistit vic. (Je to firemni skolka, takze financne mezi statni a soukromou.)
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    THERY: jojo, volala jsem tam, ančto nemužu najit ty lejstra s číslama zápisovejma.)
    THERY
    THERY --- ---
    EUCHENIE: Jak jsi zjistila to pořadí? Telefonicky? Díky
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    EUCHENIE: už tel. mám.)
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    tak v jedný je 59. pod čarou.) ale že se uvidí po 18/3, jak se ty děti rozprchnou
    vidíte pls tady někde telefonní kontakt? http://www.petrinyjih.cz/
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    každopádně v jedný školce říkali, že ty nejstarší přijmou všude a záleží, jak se pak rozprchnou, takže je vysoce pravděpodobné, že po tom 11/3 budou kontaktovat další v pořadí
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    MARKYSHA: jen nějak nemužu najit ty listečky s číslama, ale myslím, že to je stejně jedno.)) jen pro pořádek...
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    EUCHENIE: zítra to má viset všude nejpozději
    HANEKA: Tondu taky ne, čekala jsem to.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MEDVED007: naše obecní školka má čtyřicet nebo kolik míst, berou cca dvacet dětí každý rok, hlásí se cca 50, juch. Takže jo jo, berou jen předškoláky.
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    Btw. podle mého gyndaře je prý letos nějaký nový lokální pražský babyboom, prý to probírali i s kolegama. Jen v našem baráku o 18 bytech (z toho třetina důchodcovských) se letos mají narodit 4 nová mimina. Máme se i do budoucna nač těšit.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    já jsem ráda, že už to nemusím řešit a jak to tady čtu, tak se dycky akorát rozčílím....ale problém resp. "problém" se leje dál...starší dcera je ve třetí třídě...k zápisu tehdy přišlo lehce přes 90 dětí....letos šla k zápisu mladší a dětí bylo u zápisu přes 150 :-O
    HANEKA
    HANEKA --- ---
    MARKYSHA: mého prcka na dlouhý lán nepřijali... chjo
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    EDERA: a to už byl na světě ten bezva výrok toho ombudsmana o vzdělávání? na aperiu jsem četla, že se můžu bránit, že je mladej diskriminovanej kuli věku, že je moc mladej. kocourkov.cely todle. at navalej dost školek a bude vyřešeno, pche
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    EDERA: tak oni i jednotná kritéria mít můžou, ale pokud je jedno z nich individuální situace dítěte, tak to potom každá ředitelka samozřejmě rozhoduje dle svého rozumu :-(
    EDERA
    EDERA --- ---
    EUCHENIE: Jo, to mě pobavilo už před čtyřmi lety, když nevzali do školky Kebinku. U zápisu se ve všech školkách tvářili, že má celá MČ jednotná kritéria, a v zamítnutí odvolání mi pak Magistrát napsal, že přijetí dítěte je čistě v kompetenci každého ředitele školky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam