U nás v Liberci jsem syna hlásila do 3 školek, do každé se hlásilo odhadem tak 50-60 dětí a berou 15-16... :( To jsem zvědavá, jak tohle dopadne. Navíc učitelky žijí ještě viditelně v minulém století, nejprve je potřeba v jednom určeném (stejném) termínu ve všech školkách osobně vyzvednout přihlášku (??? v době internetu???), týden na to ji zas do všech školek osobně zanést (opět ve stejném dvouhodinovém rozmezí ve všech školkách), vystát frontu, konečně se dostat ke stolečku, u kterého sedí ředitelka s jednou učitelkou a v klidu si přepisují údaje z přihlášky do formuláře před sebou (???!!!???), zatímco za mnou nervozně podupávají ostatní matky. V jedné školce dokonce učitelka přepočítávala a zapisovala do formuláře, kolik přesně komu bude 1.9., takže tam měla údaje jako 4,26 apod... V životě jsem nikoho neviděla tak v klidu a důležitě pracovat, zatímco všichni kolem byli otrávení až naštvaní... Měla jsem problém během těch dvou hodin dostat se s přihláškou do všech 3 školek v okolí, do poslední jsem doběhla 3 minuty před koncem termínu a musela jsem zvonit na už zamčené dveře...