Ja si nepamatuju, co jsem mela ja, ale Zuza vloni nastoupila do nove skolky o 14 dni pozdeji a zbyla na ni kocka. Byla uplne v extazi, presvedcena, ze to pro ni pani ucitelka vybrala a jak to vedela, ze ma hrozne rada kocky. :)
Meli tam vsechny obrazky zalaminatove, pod tim napsana jmena kazdeho ditete. Nevim, jestli je rozdelovaly ucitelky samy, nebo nechavaly vybirat deti, ale asi bych rekla, ze to rozdelily.. Nakonec uvidime priste, az (snad jednou) bude nastupovat Lucinka.
Jinak tam maji ctyri tridy a asi tedy v kazde tride stejne znacky (kazda trida ma samostatny vstup do satny a satny pred tridou, budova ma dva vchody z opacnych stran a dve patra, takze deti se v satne nepotkaji) - ted Zuza je jeste 14 dni ve skolce pri prazdninovem provozu a je ve spodni tride. Nakonec jsem ji veci prenesla, aby nemusela furt courat ookolo do patra pro svoje veci a zrovna holcicka, co ma v te tride kocku, tam celych 14 dni neni, tak jsem to dala na ni. (Z toho usuzuji, ze maji i dalsi znacky stejne, nijak jsem to nestudovala :)