WERKA: !!! :DDD koukám, že rozžvejkaný maso v kapsičce se dělo všude :))
nicméně institut zástěrek jsem nikdy nepochopila :D
já si teda ze školky taky pamatuju hodně věcí, ale asi až z těch "vyšších" tříd, třeba zrovna na to maso v kapsičce, které jsme s kamarádkou pašovali na záchod a splachovali, načež nás načapala učitelka a řekla, že to budou hlásit v rádiu a budeme mít ostudu, pak si pamatuju jak jsme s jinou kamarádkou chtěli utéct ze školky, schovali jsme se za takovej kopeček, s tím že počkáme až ostatní odejdou do tříd a my přelezem plot a utečem, samozřejmě nás našli a místo strašnýho céresu mi učitelka dovolila hrát na triangl při nějaké hudbení chvilce, což jsem vůbec nechápala (čekala jsem trest a vlastně přišla odměna - už jsem to nicméně nikdy neudělala :D), pak jak jsme museli po odbědě ležet v postelích se zavřenýma očima, jak mi jebla včela do nohy na zahradě a spoustu a spoustu dalších, vesměs hodně nepříjemných záležitostí (ředitelku pak zavřeli za týrání dětí) - typu frontu na klín vychovatelky s ohryzkem od jablka v ruce, který jsme museli posléze sníst dokud nezbyla jen stopka atd atd :)
a pak si taky pamatuju jak jsem říkala, že už chodím do třetí třídy do školky a přišla jsem si strašně "dospěle" :D
jo a ještě jsem si vzpomněla na hru s mojí kamarádkou, která spočívala v tom, že jsme se opřeli o dveře a svezli jsme se po zádech na zem a říkali jsme u toho že "jedeme do králíkárny", nevím kde jsme na to přišly ale pamatu si to obě do dneška :D