• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMAGUEmateřské školy
    AERIS
    AERIS --- ---
    Podepisujete ponožky, punčocháče a spodní prádlo?
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    MARKYSHA: Ve školce zadky utírají - ony ty děti i když to dělaj, obvykle ne dokonale - s tím bych se netrápila...

MARKYSHA: Zvykej si. Já tohle zažívám teď se starším - a to se taky dostal na základku, na kterou jsem moc chtěla--- ale, už je to tady.. :-)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MARKYSHA: Volali dřív, dnes jsem se to dozvěděla.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ZRK: No tak to bude nějaký renonc na poště. Dnes volali ještě Toníkově kamarádce, tak tam bude mít tři známé děti,supr!
    ZRK
    ZRK --- ---
    BEBERA: nn, osobně jsem nebyla, byla jsem mimo Prahu
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    U nás jsem se na to, kolikátý byl syn pod čarou, dívala u ředitelky v papírech právě při osobním převzetí rozhodnutí o nepřijetí...
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    ZRK: Nepřebírala jsi si rozhodnutí o nepřijetí osobně? U nás
    ZRK
    ZRK --- ---
    MARKYSHA: tak jasně, měla bych tu doručenku aspoň
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ZRK: To přišlo do vladtních rukou.
    ZRK
    ZRK --- ---
    Já tomu nerozumím, hlásila jsem syna do tří školek. Že by mi tedy nepřišlo vyjádření ani z jedné je opravdu divné. Muž tvrdí, že nepřišlo nic. Já přijela včera...
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    No vidíte a já jsem s tím zaskočená, nějak jsem nevěřila, že to vyjde a teď se děsně bojím, jak tu "velkou" školku zvládne, ptala jsem se učitelky v Jáje, jestli si myslí, že to Tonda zvládne a ona říkala, že by to zvládnout měl, že mu to prospěje, že potřebuje větší řád a tam ho přidusí. No nevím, jestli mě těší, že mi dítě někdo přidusí..ach jo, je to školka, kam jsme chtěli, kdoví, jestli se dostane příští rok, ale teď jsem z toho nervozní, taky je to takový divný pocit..jako..už je to tady.
    AERIS
    AERIS --- ---
    ZRK: To je divné. U nás nedostali dopisy jen ty děti, které byly přijaté
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    BONEMINA: ono to podle mě záleží od školky,ale pokud ve školním roce dosáhne 3let,tak můžeš jít k zápisu...někde mají i od 2,5let.

Já si právě takhle našla na netu školku(státní),kde měli napsáno že berou děti od 2,5let a šla tam podat přihlášku.Ve finále jsem teda došla do jiné školky(státní),protože jsem netušila,že na jedné ulici můžou být dokonce 3 školky a šla jsem do té po cestě z mhd nejblíž :) a ikdyž mi ředitelka při zápisu říkala,že nehrozí,aby se dostal ve 2,5letech tak ho nakonec přijali a ještě jsem mu platila 3 měsíce místo dokud nedosáhl 2,5let věku ..
    ZRK: taky mi to přišlo v dopisech kolikátý je pod čarou,a když v červnu proběhlo přepočítání dětí,protože některé děti se dostali jinam,tak mi napsali na jaké místo jsme se posunuli
    IVKEE
    IVKEE --- ---
    PEPSSI: hlásili se jen do jediné školky, kterou mají nejblíž - MŠ Zvonková na Zahradním městě
    IVKEE
    IVKEE --- ---
    RACHEL: my jsme prave na Zahradnim meste.. tak asi zazrak ze to misto nekdo odrekl na posledni chvili..
    ZRK
    ZRK --- ---
    MARKYSHA: tak tomu nerozumím tedy :(
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ZRK: To je zvláštní, mě přišlo ze všech.
    ZRK
    ZRK --- ---
    Ale psala jsem dnes tedy e-mail do všech tří s tím, že bychom v případě uvolnění místa měli zájem. Obratem mi přišla odpověď právě z Dlouhého Lánu:

Dobrý den,

v této chvíli nemáme volnou kapacitu.
    Uvolnění během roku není vyloučeno.

A.Jelínková
    ZRK
    ZRK --- ---
    MARKYSHA: Byla jsem u zápisu ve třech Mš, nepřišlo nic ani z jedné.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ZRK: Toníkovi byly v květnu a byl pod čarou,ale ten dopis ti měl přijít, posílali ho na modrou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam