ADD: Poslední příspěvek k tomuto: na tvůj dotaz - ne, není to zakázané, můžeš mít ale potíže se sociálkou, pokud pro děti nezajistíš vhodné podmínky včetně hygienických.
Děti si smějí hrát u potoka, zajímalo by mě však, zda bys s klidem přijala, že se ti tam utopilo, protože spadlo do hloubky a nikdo si toho nevšiml.
Stejně jako Edera i ty máš zjevně problém s čtením psaného textu, protože sveřepě plantáš o táborech, zatímco já jasně a výslovně mluvím o školkách, tj. o dětech v rozmezí věku zhruba 3 - 6 let.
Vzhledem k tomu, jak bys zjevně ráda dávala děti do lesní školky, bych se tě ráda zeptala, jak si představuješ, že by tam tvoje děti obstály? Nedávno jsi tady řešila, že tvůj syn šel do školky s plenami, ty si jako myslíš, že by ho tam někde dokázali přebalit nebo mu umýt zadek? Z toho, co jsem viděla, ti musím říct, že docela určitě ani náhodou. Děti jsou tam výrazně ponechány samy sobě a podobná péče tam skutečně nehrozí.
Tvoje kecy o zodpovědnosti mně zejména v kontextu toho, co jsem viděla, přijdou vyloženě směšné.