MEDVED007: Tos mě nepotěšila :-( Já se kvůli tomu dnes s ředitelkou a učitelkou pohádala, a nakonec mi přislíbily, že teda budou T. vždy v 13:15 nechávat vstát ke stolku na kreslení. Jenže zároveň mne ujišťovaly, ať se toho nebojíme, že si to sedne samo a že to je tím, že si dítě do školky dáváme jak se nám zachce a nemáme s odpoledním odpočinkem dětí zkušenosti, že tam syn spí zcela vyjímečně (následoval úšklebek a významný pohled - v kombinaci s tím, že vypadám mladší si mne asi zařadily jako studentku či nepracující ženu či co. Pracuji z domova, často v noci - když tedy odpoledne trávím se synem, tak to ani jinak nejde, ale to je moje volba - a co jim je hlavně po tom? Nemá to žádnou souvislost...). Takže se obávám, jak to dopadne ve skutečnosti, a že mne spíš chtěla ředitelka umlčet a dostat už ven ze školky :-(
Když jsem se jich ptala čím to, že v jiných školkách předškoláci mohou místo spaní tiše něco dělat u stolu a vedle zároveň odpočívají ti, co to ještě potřebují, tak odpovědí bylo, proč jsme ho tedy nedali do jiné školky! (V Kunraticích máme státní školku pouze tuto.)
A to paní ředitelka teď kandiduje, tu bych tam teda fakt chtěla...