MARKYSHA: Kolik mu je? A do skolky uz chodil, jsi rikala, ze?
Nech ho tam spat, bud na telefonu a kdyztak pro nej prijedes. (Snad tedy budou rozumne a nebudou te volat, aby ukazaly, ze maji pravdu... :o)
Ja privedla mladsi dcerku do skolky od zari s tim, ze bude chodit, tak jak doporucuji, aspon prvni tyden po obede. I doporucuji chvili zustat prvni dny...
No, dopadlo to tak, ze jsem tam s ni rano tedy chtela chvili zustat, po nekolika minutach uz mi rekla, at jdu domu, tak jsem sla. Vyzvedla jsem ji po obede. ale chtela zustat dele. Nakonec me obe holky ukecaly, ze uz druhy den muze zustat na 'spani' a sla jsem pro ni hned ve tri. Zase mala scenka, proc jdu tak brzo...
Stejne tak tam ale nekolik deti soustavne plakalo a jedna nebo druha (nebo obe) ucitelky mely vzdy minimalne jedno, vetsinou ale na sobe povesene tri az pet deti. Chlapecek, ktery s dcerou chodil vloni do stejne skolicky, jsou stejne stari, atd, mel hodne tezke zvykani.. .
Proste je to individualni a mozna jejich zkusenosti jsou jine, ale ty svoje dite znas a pokud je v pohode, chce tam zustat a vysvetlis mu to a domluvite se, ze muze, nevidim duvod mu to nepovolit.
Nepolevuj. :) NEvim, jaka je to skolka, ale taky to muze byt tak, ze tam proste chteji mit co nejdele co nejmene deti a tedy i co nejmene prace. :)