LUCYA: popravdě, pokud je tvůj syn předškolák, tak to znamená, že tam za půl roku nebude....ač já sama jsem kverulant, tak si nejsem jistá, jestli vůbec stojí za vynaloženou energii s tím ještě něco dělat....pokud se tvé stížnosti budou řešit, tak to stejně bude na dlouhé lokte....navíc mně osobně přijde celkem nefér nijak to neřešit s ředitelkou a hned to "hnát nahoru".....to je podle mě cesta v případě, že s ředitelkou není domluva....tvoje, že se ti s ní nechce dohadovat mi nepřijde jako relevantní argument.
ostatně co popisuješ mi nepřijde jako nějaká tragédie....školka u moře je podle mě silný nadstandard, školka v přírodě se dělá častěji, ale většinou jen pro starší děti...moje zkušenost je, že tam stejně jede sotva početně jedna třída ze čtyř......předškolní přípravu bych asi řešila přímo s učitelkou, nevím nakolik tohle ovlivňují ředitelky, moje zkušenost je, že každá učitelka "je na něco jiného"....jedna preferovala silně výtvarné aktivity, druhá byla přes přírodu, třetí řešila právě tyhle pracovní listy a tak.....a reklamní letáky vyhoď a dál se tím nezabývej, je to kravina.....tvůj syn cestou ze školky domů denně vidí deset reklam na kde co......