• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMAGUEmateřské školy
    LBW
    LBW --- ---
    MARKYSHA:
    VALENTINA:
    oni dopoledne na prochazku chodi, ale presne - pouze po nejblizsim okoli a ve dvojstupu a nebehat, coz je vzhledem k tomu, ze odpoledne nejdou nikam naprosto nedostacujici
    no nic, v pondeli zacnu byt neprijemny
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    To me teď nastvala školka,kdy minuly týden, měli děti tučňáci den a za "odměnu" dostali nanuka...celou zimu hustim do babky,ze žádná zmrzlina,bo malý hned onemocní (2x se babičce zadarilo) a oni ho dostanou ve školce...nejvíc mě pobavil mail ze školky den následující,kde oznamovali,ze deti začínají byt nemocne,samozřejmě jsme taky týden doma.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    já bývala krutě naštvaná na školku, kde se ven chodilo jen za naprosto ideálního počasí co se týká teploty, tlaku, rosného bodu, což nastalo tak jednou za týden jestli.....velmi se mi líbila jiná školka, kde bych za tři roky na prstech jedné ruky spočítala dny, kdy nebyli venku....kolikrát jsem si říkala, že bylo počasí, že by psa nevyhnal a oni venku fakt byli :-)))
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    BEBERA: tak já nemyslela šlapat v dvojstupu celou vycházku. Spíš někam dojít a tam si hrát-u nás je dostupných několik pěkných hřišť a lesík a děti znají jen zahradu.
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    VALENTINA: syn je vždy naštvaný, když chodí na procházky, chtěl by být jen na zahradě a ne někde šlapat v dvojstupu :)
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    LBW: jsou líný
    mě třeba štvalo, že u nás ve školce chodili pořád jen na zahradu a děti se nepodívaly jinam po okolí, ale jak vidím, jsem asi moc náročná.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    LBW: to víš, že jsou líný, tohle není možné, i ta nejblbější školka u nás v okolí vodí děti ven, taky neměli zkoulaudované hřiště, tak je vodili na hřiště v okolí.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    LBW: jaké "už", u nás chodí děti každý den ven, celou zimu, to už musí hodně pršet nebo tak, aby nešly.
    LBW
    LBW --- ---
    TORUVIEL: oni je ani nevemou do toho noveho "parku" Maxe van der Stoela, co maj pod skolkou
    poprve si zacinam myslet, jestli ty zensky nejsou proste jen liny...
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    TAPINA: napsala jsem ředitelce. odpověď jasná- přihlásit se můžete ale již tři roky jsme nepřijali nikoho mimo obvod!
    Mají smůlu. zítra si jdu pro přihlášku znovu ;)
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    LBW: Takže venku nebyli...no to je skoro hřích, při tak krásným jarním počasí...
    LBW
    LBW --- ---
    diky moc za vsechny odpovedi, dneska jsem se zase ptal a reditelka mi odpovedela otazkou, jestli se ji budu jako ptat kazdy den. tak jsem rekl, ze bubu :-)
    SARGO: jsme na P6
    TIBBYHC
    TIBBYHC --- ---
    Pokud by někoho zajímalo - reportáž čt 1 o lesních školkách :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ZEGA: Právo na to nemá. Nechce se jí obhospodařovat kvanta přihlášek dětí, které mají malou šanci na umístění, ale dělat to má a musí.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    TUTIK: aha, ty jsi asi nečetla Stopařův průvodce, že ta nařízení jsou hrozná byrokracie a že naše školka kvůli tomu zřejmě rekonstruuje.
    TUTIK
    TUTIK --- ---
    MARKYSHA: Vubec nerozumim tomu, co mi pises.:)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    LBW: kromě dne, kdy vytrvale prší, jsou venku každý den a ti pozdně odpolední i dvakrát denně. A důkaz jsou pro mě denně odnášené špinavé a zablácené věci ze zahrady i odjinud (podle fotek).
    TUTIK: to je zase vogonsféra....my budeme mít přes léto rekonstrukci, tak to asi řeší tímhle.
    BEBERA: to snad ne, já mám dokonce radost, protože mám důkaz, že se dobře bavil :-)
    SARGO
    SARGO --- ---
    LBW: Nejsi někde na Praze 8? Kamarádka se skřípajícími zuby popisovala ty samé výmluvy, proč mají děti pořád zavřené... všechno bylo hrozně nebezpečné. I u většiny jinde běžných kroužků argumentovala tím, že je nebudou zavádět, protože nemohou zajistit dětem odpovídající bezpečnost ;-)
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    ZABITULKA: a pak se zlobi na deti,ze si to zaspini.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam