• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMAGUEmateřské školy
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    EUCHENIE: No, toho se taky trošku děsím, ale jich je v miniškolce 15 a takové to období, kdy byl nemocný lautr furt, už jednou proběhlo, tak snad už má imunitu trošku vycvičenou.
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    TAPINA: já si taky poprvý přišla jak rodič při informační schůzce rodičů s ředitelkou před prázdninama.) Jinak teda klasika, ve starý školce s deseti dětma měl od února do srpna jednou průjem, ve velký měl listopad-prosinec-leden-únor antibiotika...březen zatím drží..
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Tak naše mládě už je nad čarou. Zdá se, že tedy bude opravdu chodit do "velké školky". Jsem z toho nějak naměkko :D
    YENNEFER
    YENNEFER --- ---
    ANNAWA: není pravda :-) celá čtyřka to má tak, že je vypsaný termín na zápis, kde si vezmeš přihlášku a při dalším termínu ji přineseš vyplněnou a potvrzenou od doktora...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    EUCHENIE: naše školka ven chodí denně, bez ohledu na počasí, ale jen dopoledne, odpoledne myslím nikdy, protože nemají zahradu.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    EDERA: to ano, to já ji mám z webu školky :-)
    EDERA
    EDERA --- ---
    ANNAWA: Neodevzdává se vyplněná před zápisem, ale je k vyzdvihnutí ve školce předem, to zas jo. Ono by tam taky měly být podpisy obo rodičů, takže jesťi neberete k zápisu i taťku...
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    ad venčení - na petřinách jdou na prochajdu, kdyz je pocasi nic moc, ale jde to, na zahradu kdyz je hezky a nikam kdyz je hnusne - se mi zda dle vyslechu syna. letos uz parkrat byly ma zahrade, kdyz jsem pro nej sla
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ANNAWA: u nás jo, na dni otevřených dveří si ji můžeš vyzvednout, plus je teda na netu ke stažení.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ANNAWA: Právě že jo
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    EDERA: no, alespoň to tak vypadá, že se ti nikde nedává sólo před zapisem, jak mi dneska s plamennym zápalem tvrdila moje matka.
    EDERA
    EDERA --- ---
    Když šla k zápisu do školky blondýna, tak i v rámci Prahy 3 někde chtěli rovnou potvrzení od doktora a někde jen na místě vyplnit přihlášku a potvrzení od doktora dodat až v případě přijetí. Nedá se nic dělat, ANNAWA se bude muset zeptat přímo u nich, co praktikují.:-)
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    Každá školka to má jinak, u nás se na zápisu odevzdává vyplněná přihláška, orazítkovaná od doktora, u tchýně se na zápisu přihlášky rozdávají a nosí se vyplněné až pak. Možná to mají aspoň v rámci městské části sjednocené, to nevím, tohle jsou školky na Praze 3 a 10.
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    TORUVIEL: neni za co :-)
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    ORIKA: Díky :-)
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    TORUVIEL: vyzvednout prihlasku, vyplnit a donest k zapisu orazitkovanou od pediatra
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    Aha, já jsem mimoň, takže obvykle je to jak? Skočit si pro přihlášku do školky dřív a donést k zápisu už vyplněné? Nebo ji získat u zápisu a doručit později?
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    Šlo mi o to, jestli se přihláška včetně potvrzeni nosí až k zapisu.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MARKYSHA:
    MEDVED007: k zapisu?
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    ANNAWA: to je asi v každé školce jiné....v jedné nám jeden týden rozdali přihlášky a za týden je vybírali vyplněné s potvrzením od doktora, v jiné měli přihlášky na netu a chtěli to přinést rovnou vyplněné s potvrzením.....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam