Já už toho mám fakt dost....tak jsem u tý doktorky byla, ta ho prohlídla, výtěry mu nedělala, protože už minule, kdy jsem ho měla chudáka zavřenýho týden doma, vyšly negativní. Ještě k tomu tam měli tu čekárnu pro zdravý zavřenou, že to tam předělávají, takže se můžu těšit, že tam něco chytil, potvrzení jsem od ní dostala a ona: "Výtěry nemáte, no dobře, no, tohle nevím, jestli stačí". Zase jsem na to nestačila nic říct, protože tam mají nějaké soutěže v rámci dětského dne, ale muž už se taky naštval. Zajímalo mě, jestli jsou podobně přísní i na ostatní rodiče, když to v šatně věčně vypadá jako na srazu tuberáků...Já s nimi jednám slušně, když mají nějaké personální problémy, vycházím jim vstříc, nechám Tondu doma nebo pro něj jdu po obědě a oni takhle? Zřejmě je taky z těch co slušné chování považují za měkké chování, a proto si dovoluje. Pokud vím veškeré prázdniny během roku, kdy si doma nechávají děti rodiče matek na mateřský, je pouze gentlmenská dohoda, není to v řádu školky, tak aby se nedivili.....