BEBERA: Matka kráva, to beze sporu, ale jak přesně si představuješ, že by to mělo fungovat, když dítě v sedm vzbudíš a zjistíš, že hicuje - a ty máš v osm v práci poradu? Ona ta paní na hlídání, i když nějakou budeš mít v záloze, nebude fungovat až tak operativně, že by měla čas každý den a byla nastoupená do půl hodiny...
U nás na tohle naštěstí funguje manžel, ale když mi posledně zavolali, že mi dítě ve školce zvrací a já si pro něj mám okamžitě přijet - já za hodinu měsíc organizovanou prezentaci pro představenstvo (když už, tak už... jedinej den ten týden, kdy s tím fakt nešlo hnout) - zrušit to v tu chvíli, tak jsem fakt kandidát na vyhazov v příští vlně reorganizace, protože "nespolehlivá". To už je ta pokladní v Tescu výrazně zastupitelnější...
(jel pro něj manžel, ale autobusem, protože auto s autosedačkama jsem měla v práci já, tak tam byl ne hned, ale za hodinu a půl. A dítě zvracelo právě jednou, pravděpodobně protože se přežralo, takže jsem pak strávila další dva dny pozorováním nudícího se zdravého chlapce doma).