mno, kauza fotky ma pokracovani... rano se mne dve maminky ptaly, kdyz videly, ze si opisuju kod a fotky vracim, co jsem delala... ja ze mne to nastvalo a rada bych si objednala jen tri kusy fotek, nebo elektronickou verzi... a ony ze se jim to taky nelibi a nechapou a uz to jelo...
tak jsem se prihlasila na stranky fotofirmy... chapu, ze prace ma svou cenu, fotim rada, vim, ze je to prace, naklady, plus provozovna, jasne... ale tohle jsou normalni pasaci... 1fotka na cd/vlastnim usb - pouze osobni odber 40minut cesty... aha... 100,- plus 25,- "manipulacni poplatek"... aha... jedna fotka 10x15 40,-plus 25,-manipulacni poplatek plus 69,-posta... aha... zaplatit elektronickou verzi a zaplatit nelze. aha. tak jsem jim napsala, asi jako krava nejvetsi, ze takovy pristup mne nemile prekvapil od zacatku a tohle uz je na mne asi opravdu moc. pak jsem si tricetkrat zopakovala "nepis, at si to strcej do prdele", zamackla slzu, ze je mi lito, ze dcera nebude mit pamatecni fotku z prvniho foceni ze skolky a poslala, ze dekuji, ale nic nechci.
achjo. takova blbost... takovy plejtvani, casem, penezma, papirem... uf. nesnasim marnost. a porad mam cukani, ale proste musim odolat, jde mi ted o princip... a aspon mam tuhle mikro fotokopii, pro ilustraci. neni to TAK zly, ale ten pristup... uzaviram kauzu foceni, snad, a omlouvam se za vylev, ale snad lepsi tu, nez aby mi ruply nervy ve skolce...