• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMAGUEmateřské školy
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    Tak si to tady čtu s pocitem, že se me to netýká, ale vždyť vlastně syn taky konci ve školce, soukromé. Tedy bude tam ještě chodit v srpnu, ale dárek už by to chtělo teď, že jo? Tip na darek pro učitele? :-)
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    BEBERA: Čokoláda se nezkazí, budou mít zásoby na celé prázdniny, nebo na nervy na příští školní rok ;-)
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    ILLUZE: Říkala jsem si, že víno bude dobrá volba... Ještě zvažuju čokoládu, ale té asi dostávají tuny...
    ADD
    ADD --- ---
    MADIETTA: To me taky napadlo, ale za ty roky se nezdalo, ze by nektera z nich byla duchovne zamerena, tak by to asi uspech nemelo. :-)))
    I kdyz, upravit verzi vedomostni deskovky, kterou jsem kdysi delala pro jedno nakladatelstvi, na detskou verzi, by mohl byt darek pro skolku jako takovou. Jenze to asi za tri dny nestihnu, kdyz mam jeste neco vyrabet pro skauty na tabor. :-(
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ADD: no, já dávám svoje knihy, má to vždycky velký úspěch, ale to ti asi není nic platný. :-D
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    ADD: my jsme vloni dávali ty omalovánky pro dospělé a pastelky. Letos jeden syn taky končit, takže šperk s jelenem (protože paní ředitelka měla jednu brož a syn měl pocit, že potřebuje ještě náušnice) :-) těm zbývajícím a paní kuchařce jsme namalovali hedvábné šárky, které se kupodivu dost vydařily. V případě neůspěchu jsem měla v záloze votreplaisir.cz a ty kvetinove krabice s makronkami.
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    ADD: Co domácí sušenky/marmeláda? Já většinou skončím u čokoládových pralinek, čajů, kafí... Letos jsme na mixit.cz namíchali "Mix pro nejlepší učitelky", jen doufám, že to stihne přijít...
    Kolega pravidelně dostával od tatínka jedné žákyně sýrovou roládu, to bylo žrádlo, těšila se na to celá sborovna ;-)
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    ADD: já učitelkám pravidelně vážu kytici z levandulí, kterých mám na zahradě mrak...i mašli ve stejné barvě jsem si na to před lety pořídila....a povzbuzuju holky, aby učitelkám daly něco vlastnoručně vyrobeného.....nejčastěji dávají něco z keramiky, mají toho mraky.....většina učitelek to nechává jako výzdobu ve třídě....
    NINGEN
    NINGEN --- ---
    ADD: Nevím, jaký to bude mít úspěch, letos máme premiéru, ale chystám se se synem péct máslové sušenky, on si je vykrájí a ozdobí dle svého gusta, já naplním pytlíčky a bude to.
    ADD
    ADD --- ---
    DRIZZT: Nevím o tom, že by se u nás něco podobného dělo. A kdyby se alespoň trochu mohli podílet kluci, bylo by to skvělé.
    DRIZZT
    DRIZZT --- ---
    ADD: To jsem řešila čokoládovnou. Pro základní učitelky větší balíček, pro pět minikrabičku se 2 pralinkami.
    DRIZZT
    DRIZZT --- ---
    ADD: Naše učitelky mají na konci roku společné posezení. Pravidelně jim k němu kupuji víno a nějaké drobnosti (papriky plněné sýrem, dobré olivy, fuet, krekry se sušenými rajčaty a provensálským kořením, nakládané artičkoy,...). Když nestíhám, tak belgické pralinky. Není to nejlevnější, ale já k našim učitelkám pociťuju takovou vděčnost, za to, jakou trpělivost mají s dcerou a hlavně se mnou, že mi to přijde adekvátní.
    ADD
    ADD --- ---
    ILLUZE: Tak to není nic pro nás. A potřebuju pro asi tři základní učitelky něco většího a pro asi pět dalších něco menšího.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ADD: Fakt to chceš vědět? ;-D
    Pravidelně bodujeme flaškou dobrého vína...
    ADD
    ADD --- ---
    Co se vam osvedcilo jako darky pro ucitelky na konci skolniho roku? Minimalne jedno nase dite tam konci, tak bych rada neco hezkeho.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Sikana se vyresila samovolne. Dcerce sem vysvetlil, ze ma pistet, kdyz se kapo priblizi. Nejak to ale popletla a pri kontaktu hraje zombika. Coz vyustilo v uprk utocnika a spolecne potloukani po skolce s natazenejma rukama pomalym krokem.
    KATIA
    KATIA --- ---
    ANNAWA: co vím, tak to bylo 46 hodin měsíčně
    KATIA
    KATIA --- ---
    ANNAWA: co vím, tak to bylo 46 hodin měsíčně
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    KATIA: a do dvou je to.kolik, vlastně?
    KATIA
    KATIA --- ---
    SOLEI: když mu už jsou dva, tak je to bez omezení, může tam být tak, jak potřebuješ a rodičák to neovlivní. jenom upozorňuju, aby sis taky nezapomněla zajistit slevu na dani - školkovné - potom zpětně příští rok.
    jinak na co se připravit, to je dost individuální :-) rozhodně na adaptaci, ze začátku jsou jesle spíš práce navíc než úleva, u nás se to přehouplo po měsíci a pak už tam chodil vyloženě rád (tak 3 - 4 dopoledne v týdnu).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam