ENDEE: No to bych je poslala do oněch míst hned z fleku, pokud dítě přihlašuji na celodenní docházku.
Včera samozřejmě ve školce nespala a odpoledne děti vypakovaný s věcma na hřišti, tak se ptám, proč má helmu s sebou na hřišti? No a z paní učitelky leze, jak už se do školky odpoledne nechodí, že to není potřeba, že má všechno s sebou (helmu a kšiltovku, resp. kšiltovka je v té skříňce pro sichr, stejně jako deštník - obojí měla s sebou venku), ale baťůžek s věcma, kterej ve skříni byl, to nevzaly. Plus komentář "no ona dneska nespala, a chtěla si tam hrát, a zejtra tady jako bude spát taky, jo? Tak jí říkám, že ať se na mě nezlobí, že moje dítě bylo zvyklý na školku, bylo zvyklý tam spát, že minulej a předminulej týden jí zvykaly na to, že se chodí domů po obědě, tak teď to asi bude zase trochu složitější, že...
Pak mi vlastně ještě ráno volala, jestli tam jako moje dítě spí, že tatínek nepřinesl pyžamo AŽ do třídy, že je potřeba tam každej den hlásit, jestli tam dítě spí (???!!!) a nosit to až do třídy, kde to označí.