• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMAGUEmateřské školy
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    LAUNCHER: Nam behem jara posilali mejlem pracovni listy, ty, co bezne delaji ve skolce. Mivaji je tam vystavene, takze to nebylo zadny prekvapko.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Domluvili jsme chuvu, jak jen mela cas. Jsem zvedav, co nas od zitrka ceka za ukoly pro nase dva predskolaky...?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Školky mají od pondělí vyučovat distančně, nedostaly však instrukce - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...tancni-vyuka-chybi-metodika-ministerstvo-skolstvi.A210228_101225_domaci_chtl
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    VVENDY: tak dcera už měla od Nového roku karanténu 3x .. 2x skrze školku a 1x díky mě..
    ale pořád jsem ráda, že školka jede.. i za takových podmínek ..
    VVENDY
    VVENDY --- ---
    ZEMINO: u nas to same. Rano a odpoledne po treti hodine, se tridy slucuji. Jarni prazdniny byla jedna trida se skoro ticeti detma z cele skolky. Taky jsme to odnesli karantenou.
    KATIA
    KATIA --- ---
    ZEMINO: no ty jo, přitom ve škole je to zakázané a to mají děti roušky...
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    KATIA: u nás se pořád slučuji třídy.. když odpadly obě učitelky, dcera chodila do jiné třídy.. když teď mají zpátky jen 1 učitelku, tak do 8hod jsou děti v jiné třídě, když je málo děti na spaní taky je spojí s jinou třídou (pořád teda jde o jednu a tu samou třídu) a jarní prázdniny probihaly v jen 1 třídě ze 6.

Na prázdniny se u nás ptaji na docházku a upozorňují, že třídy budou spojené
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    ANICHQA: docela jo, protoze podle ucitelky bylo vcera ve tride jen 6 deti a dnes 10. celkem jich je asi 16. :)
    ANICHQA
    ANICHQA --- ---
    POZITRON: tohle je ale důmyslný způsob, jak donutit rodiče, aby děti nechali doma. V naší školce na to ještě nepřišli kupodivu :-))
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    KATIA: my jsme si to jeste o vikendu potvrzovaly se sousedkou z baraku, ktera ma dceru ve stejne tride, takze ta je na tom stejne. nejsem jedina, aspon ze tak. :)
    KATIA
    KATIA --- ---
    POZITRON: na školky se opravdu prázdniny nevztahují, u nás se to ale poznalo tak, že rodiče museli potvrzovat zájem o docházku a když bylo málo dětí, tak se slučovalo s jinou školkou (což teď asi ani nejde).
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Ja jsem asi uplne blba. :)
    Na webu skolky je uvedeno, ze jsou od vcera na tyden jarni prazdniny. Tak jsem si myslela, ze to znamena, ze maji deti zustat doma. Dnes jsme jeli okolo skolky a na zahrade deti. Volam tam, jarni prazdniny se pry na skolky nevztahuji a ze se ucitelky divily, kde je Marecek.

DASIK
    DASIK --- ---
    Mate nekdo zkusenost s nejakou anglicko-ceskou skolkou v Praze, nebo reference od znamych? Idealne v blizkosti Stodulek - treba Domecek nebo Maxikova skolka ve Stodulkach, Foxikova skolka na Brevnove?
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    POZITRON: tak na dv3rich maj cedulku, ze je obchod zrusenej
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    PETATA: aha, tak to me nenapadlo. TH je zezavrenej, ale ten detskej zkusim. myslis ten rohovej u zastavky Libus?
    PETATA
    PETATA --- ---
    POZITRON: u nas je otevreny, resp detska cast, stejne jak v klasickem obchode
    jinak bych to nenavrhovala...
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    PETATA: sekace jsou preci zavreny. muj oblibeny je textile house na michelsky, tam jsem minule videla celej stojan s detskejma maskama.
    KATIA
    KATIA --- ---
    RYBKA: potvrzuju - u nás teda čaroděj se špičatou čepicí :-)
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    Nejširší uplatnění má kostým čarodějnice, využije se na halloween, masopustní karneval, a ještě na jaře na čarodky ;-)
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    Já takhle noc před masopustem vyrobila několikero kostýmů. Nejoblíbenější je asasinnovskej plášť a netopýr, ale dlouho jela i fantomasovská maska. A oboustranný flíšový škrabošky zvířat (liška/vlk, mýval/batman) - daj se nosit i na čele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam