POZITRON: starsi ma 3 a pul, mimina 5 mesicu. Starsi se krasne zapojil do skolky bez jakychkoli stesku, ma tam kamarady, az na vyjimky se tam tesi. Takze tedka doma fnuka, je protivnej, nevybitej, nezabavenej. A ja jenom dokola opakuju co budem delat, az mimina usnou, ale ve vetsine pripadu na to nedojde, protoze usinaji spatne a spi doma jen 30min. Navic priznavam, ze nemam uplne vlohy na "tvoreni", malovat neumim vubec...tak je mi ho lito. Jezdila mi vzdycky na par dnu pomoct mama, abych se starsim mohla byt obcas sama, ale zije mimo okres, resp. kraj, takze smula.
Kdyby aspon clovek vedel, ze je to na 3 tydny nebo jinou jasne danou dobu, budu s tim vnitrne vic ok. Ted uz se jenom klepu, at zacne byt aspon trochu teplo a budem moct vic na hriste nebo ven.
No ten tvuj rozestup je urcite taky narocnej, najit neco, co zabavi oba, prip. vysetrit cas jen na starsiho...chapu a soucitim.
Nechci, aby to vyznelo, ze si stezuju. Situace je narocna pro vsechny. Mame tri zdrave deti, jasne, ze se postarame. Jsou na tom hromady lidi mnohem hur. Ale pausalni komentare ala motylek me trosku tocej.