SEVERINE: naše dcery postupně chodily do tří různých školek a učitelek jsem zažila dost, nicméně mi přišlo, že jsou to vesměs fakt zlaté ženské, protože prudit se s tou bandou prťat za ty peníze může jen osoba se svatozáří. na druhou stranu je fakt, že jsem se taky potkala s učitelkou, která byla k dětem super, ale tak nějak to neuměla s dospělými, takže na mě její chování působilo dost odtažitě a chladně a zezačátku jsem si říkala, kam jsem to dítě vrazila, ale dcera jí měla ráda a když jsem jí líp poznala, tak se i ke mně začala chovat jinak a vlastně jsme si pak vysvětlily, že je osobou , která si vlastně celoživotně víc rozumí s dětmi než s dospělými a mimo jiné proto taky dělá tohle povolání....a myslím, že takových tam bude povícero. Chci prostě říct, že chování vůči dospělým není úplně měřítkem jejich chování k dětem a ve výsledku to ten dospělý vydrží....tedy za podmínky, že jeho dítě je v pohodě. Nedělala bych z toho nějakou větší aféru nebo dalekosáhlé závěry o nasranosti učitelek obecně.