Hned jak mi vrátěj řidičák tak ti řeknu jaký to je :-) ale co se pamatuju je to pecka.
Parkování na ulici je každopádně risk,asi půl roku jsem parkoval na zahradě za plotem a nic,pak jsem se přestěhoval do modřan kde jsem neměl ten plot a ani zahradu a po nějakejch třech měsících mi nějakej kokot nejspíš šroubovákem kterej ukrat fotrovi z nářádí zničil zámky.
Od zapalování se dá používat ale kufr jsem musel odvrtat a v servisu mi tam prdly zámek z fiata coz mě potěšilo páč novej stál 12kylek. Řešil jsem to garáží na Lhotce byla hned jedna za rozumnou cenu cca 400,-/měs. což mi na dnešní ceny připadá jako lidová cena. Nicméně jsem nakonec zaparkovanej ve sklepě klasickýho paneláku když teť nemůžu jezdit ale chvíly to vypadalo že tam nemůže byt tak jsem se mrknul po nějakým řešení a toto
http://www.motostar.cz/cs/prislusenstvi-2188/motozamky-1083/xena-2002/diskove-zamky-s-alarmem-2806/xm14-8583.html mi přišlo vhod,celkem za rozumnou cenu ale jak jsem později pochopil tak to je dělaný pro motorky které mají kotouč mimo plochu kterou překrývá ráfek kola,nevím jak to napsat srozumitelněji ale z toho plyne že jej jednoduše nanasadím.Ale na ten tvůj by to možná šlo pač máš docela hodně místa mezi vnitřním okrajem ráfku kola a kotoučem. Mě nezbíva jink než klasicky nasadit řetěz a popřípadě nechat nainstalovat alarm.