• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKIMSkútr
    EKIM
    EKIM --- ---
    Eťe jednu a už toho nechám
    EKIM
    EKIM --- ---
    LASICE:Sem chtěl jet tendle rok ale :-( jak víš,nede to.
    EKIM
    EKIM --- ---
    A ještě přidám pár kousků Honda helix která má stejný motor a rám(kostru)

samozdřejmě pokud máte pocit že rám už není stejný,nebudu se hádat :-)) minimálně jsou to moc pěkný skůtry.
    LASICE
    LASICE --- ---
    EKIM: no, der semsi tam teda moc nevsimla, kdyz sem tam nedavno byla, ale maj tam naprosto sileny znaceni, napr. kruhac je jen treba takova kruznice o polomeru 1m namalovana na zemi a uprostred nic apod. celou dobu semsi tam rikala ze bych tam ridit nechtela, ale na skutrech tam po tech mestech litaj fakt dost..
    EKIM
    EKIM --- ---
    LASICE:Jojo ty kola jsou 11ky to je jeden z těch největších nedostatků,nejspíš maj v itálii lepší silnice :-)
    LASICE
    LASICE --- ---
    jo to vypada dost pohodlne s tim gaucem:DD ale takovy maly kolecka...na 250 bych klidne snesla vetsi..
    EKIM
    EKIM --- ---
    A pár zajímavej mutací

EKIM
    EKIM --- ---
    EKIM
    EKIM --- ---
    Tak zase po delším zanedbání,.Mám doma nový přírustek jsem koupil korádo manet,které mě po dluhé době povzneslo,a proto vám ukážu svou první lásku ,,piaggio hexagon gtx250,,.
    SILVESTRA
    SILVESTRA --- ---
    PRODÁM - GILERA 50 DNA
    rok 2004, najeto 11500 km, obsah 50ccm
    skútr - posed a la motorka!!! vhodná i pro přestavbu na 70ccm,
    nyní po servisce - nový startér vč. řídící jednotky
    IDEÁLNÍ do města nebo na vyblbnutí pro náctileté před nákupem velké mašiny :)
    IHNED K UŽÍVÁNÍ!
    CENA: 28.000,- Kč při rychlém jednání sleva možná!
    KONTAKT: 604 511 467, silvestra@silvestra.cz

KUHL
    KUHL --- ---
    WILDDUCK: ten vypada libove!

Btw. co celni sklo nebo jak se tomu odborne rika, doporucujete? Da se sehnat i na nejakej mensi skutr (tak tu 125)?
    EKIM
    EKIM --- ---
    Wildduck: skutr vypada moc pekne a cena se mi zda celkem v pohode. Hacek bude ve skrytych vadach,pretocenej tachac, to pak zalezi jen na tobe jak si to zaridis. Kdyz tohle pominu, cn se tyce vykonu mam starou 250 a kdybych jezdil na necem slabsim mozna bych mel jeste noty. Prehlaseni na cr papiry pocitej 2-3tydny. A dalsi vec mrkni se kolik stoji nahr. Dily.
    WILDDUCK
    WILDDUCK --- ---
    jo jeste sem se chtel zeptat na co bych se mel zamerit az si ji pojedu omrknout, na co si dat bacha...idealne by to tam chtelo cloveka znalyho... :(
    WILDDUCK
    WILDDUCK --- ---
    cau, chci se zeptat skutraru znalych jestli si myslite ze je tohle dobrej napad koupit?

http://www.tipmoto.com/motorky/yamaha/129137-versity-300.html

je to pet let stary a s italskejma dokladama, prihlaseni by pry nemel byt problem, ale ja se v tom vubec nevyznam...jediny co potrebuju je aby mi dobre slouzil, protoze po praze uz s autem jezdit nehodlam...bylo mi receny ze je lepsi koupit starsi znackovej skutr nez novej yuki, kentoya a podobne, je to pravda?
    a chtel bych aspon trochu vetsi objem kvuli pohodli a lepsim jizdnim vlastnostem, kdyz sem mel na mesic padesatku, byl sem z toho docela utahanej po delsim jezdeni...
    EKIM
    EKIM --- ---
    Zip79:docela vejchyt
    EKIM
    EKIM --- ---
    Mě nikdo nikdy za nic co se týče parkování neprudil,ani nedal pokutu a to jsem parkoval jak v centru tak v okolí i v jiných městech,na chodníku,či parkovištích a na placených jsem samozřejmě neplatil,možná to byla jen náhoda a nebo se to prostě toleruje. Ale myslím si že ti pokutu může policajt dát za to parkování na chodníkách a nebo na silnici a tam kde platěj káry ,ale asi bych se s nim hádal. Jelikož a to je podle mě podstatný tam kde zaparkuje jedna kára tak ja zaparkuju 4 skútry.
    KUHL
    KUHL --- ---
    to all: a co to parkovani? resej to policajti nebo ne (pokud mate vic nez 50ccm). Díky
    EKIM
    EKIM --- ---
    LASICE: už teď se těšim jak malej Jarda :-p
    LASICE
    LASICE --- ---
    EKIM: ja ani nevedela ze to existuje;) tak pristi rok se tam sejdem vsichni ne?.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam