• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKIMSkútr
    EKIM
    EKIM --- ---
    SKUTEKKUTEKK
    SKUTEKKUTEKK --- ---
    Já se teda vrátil celej. Jenom jsem zapadnul v bahně cestou přes les :)
    EKIM
    EKIM --- ---
    SKUTEKKUTEKK: hlavně v klidu,hned zrána se na bečovský nebo kde v praze zabil jeden motorkář...
    SKUTEKKUTEKK
    SKUTEKKUTEKK --- ---
    olej........OK
    voda......OK
    brzdy.....OK

jedu na vejlet :)
    EKIM
    EKIM --- ---
    Přijde mi že ten skůtr má trochu špatně nandanou pneu,nebo mi to jen přijde?
    RUSI
    RUSI --- ---
    Nova Beverly - konecne.... http://www.it.piaggio.com/it_IT/
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    tak já se tu hlásim se svým peklostrojem benelli 491 gt.. :)
    EKIM
    EKIM --- ---
    Pro mě už moc daleko,ale kdo ví :-)
    RUSI
    RUSI --- ---
    Prikladam pozvanku na jednu MIDSUMMER vyjizdku pro skutrare z Ostravska...

SCOOTER SULOV RIDE.doc (221184 B)
    EKIM
    EKIM --- ---
    jen připominam skutrsnura 12.6 zacina se tusim na p4,ul. na mlejnku na parkovisti. tak koukejte dorazit.
    EKIM
    EKIM --- ---
    ja koupil piaggio nrg za osum a chce to vymenit loziska na klice, sice jezdi pekne ale ma malej tah do kopce.
    EKIM
    EKIM --- ---
    korda: da se ale zadna slava to nebude.
    LASICE
    LASICE --- ---
    KORDA: ja doporucuju taky silnejsi, jestli vazis vic jak 50kg (prumerna vaha vychrtlejch asiatu...pro ktery tech 50 ccm staci) no a za desitku teda fakt nevim, cinsky ojetiny bych neriskovala, ty se serou i novy...to uz snad radsi ojetou betku:D (ale tam prichazi na radu otazka lidske dustojnosti, muj tata na tom jezdi do prace a musim ho za to pokazdy smat:D )

SKUTEKKUTEKK
    SKUTEKKUTEKK --- ---
    50ccm je pro chlapa ocistec - rozhodne to nebude o zadnym pokrocilym slalomu mezi autama. Fakt doporucuju dodelat Acko a jit na 125ccm a vic.
    ZIP79
    ZIP79 --- ---
    KORDA: nějak zvlášť tomu nerozumim, ale 10000,- je hodně málo, dají se za to koupit vojetý čínský skutry což je asi fakt peklo. Viděl bych trochu rozumnýho skutra od 20000,-Kč. značky. piaggio, honda, yamaha, dobrý by mělo být i kymco . K těmhle informacím jsem se doklikal, takže čistě jenom teorie:)) V 50ccm spíš 2t než 4t. Někde jsem našel, že fajn starej skutr je derbi atlantis.
    KORDA
    KORDA --- ---
    Shanim skutr, mam akorat Bcko ridicak a rozpocet asi 10k - idealne :]

Nejlip aby jel neoficalne trochu vic nez tech 45km/h. Je to naivni predstava, ze neco sezenu?

Jestli ne tak co a kam se divat?
    SKUTEKKUTEKK
    SKUTEKKUTEKK --- ---
    Burgmann ve 400ccm musi bejt asi jina kava, hlavne ta sedacka s operkou zad...
    SKUTEKKUTEKK
    SKUTEKKUTEKK --- ---
    Zatim to nema chybu :) Ackoliv pozoruju par veci - kdyz pustim riditka, tak to ma tendenci se cely rozklepat do stran. V cca 110 uz me malem nekolikrat schodil vitr. Jinak pecka, jezdi to polem nepolem, cestou necestou :D
    EKIM
    EKIM --- ---
    tak vitej skutraři,pokud mas nakej napad jak to tu spestrit tak se neboj neco nadnest, aby rec nestala...
    SKUTEKKUTEKK
    SKUTEKKUTEKK --- ---
    Honda foresight 250 zaparkována do garáže. Vítám se do klubu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam