• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKIMSkútr
    EKIM
    EKIM --- ---
    LASICE: co že to máš přesně za skůtra? nemá to náhodou v nazvu ,,i,, např: kymco DOWNTOWN 125i ?
    SKUTEKKUTEKK
    SKUTEKKUTEKK --- ---
    LASICE: Já to na vejfuku nemám...Vůbec netuším na co to je. Je tam závit ? A není turbo zvuk cool ? :)

Jinak koukám že bylo hezky, taky jsem neodolal a zkusil to po zimě nahodit. Gelovka to vydržela v pohodě, asi po 5 startech to chytlo.
    LASICE
    LASICE --- ---
    lidi, potrebuju radu odbornika, nekde mi asi upadla nejaka mala soucastka z takovyho vyvodu do vejfuku (viz foto) a ma to ted takovej nezadouci "turbo" zvuk:D nevite jestli tam patri nejakej sroubek nebo spis nejaka "cepicka" jako uzaver a kde to sehnat? hledala sem schema vejfuku abych pro to nasla pojmenovani, ale nikde tohle nebylo...pls pomozte jestli vite

EKIM
    EKIM --- ---
    VICA: pokud ti to nezere olej tak jdi do nejakeho esteroveho 10w40 nebo pak 5w40 pokud chces utracet, co je doporuceno vyrobcem nevim...
    EKIM
    EKIM --- ---
    VICA: chces vedet co leju a co se lilo do meho @125 ktery ma najeto 93719km? :-)
    SKUTEKKUTEKK
    SKUTEKKUTEKK --- ---
    VICA: Jaky je to přesný typ ? Ideálně podle techničáku.
    VICA
    VICA --- ---
    Hola hoi,
    Nemám k motorce manuál a jaký zvolit olej do hondy @150 ?

Díky
    EKIM
    EKIM --- ---
    CARNAQE: Taky jsem to málem koupil, lidi to dávaj za levný prachy, no ale pak jsem se taky koukal na dostupnost a cenu náhradních dílů a jednoznačně vyhrálo nrg...
    SKUTEKKUTEKK
    SKUTEKKUTEKK --- ---
    Tak, kozí dech jsem dneska s lítostí v srdci a k úlevě majitele půjčovny vrátil v původním stavu. Maloval jsem si jak doma přesednu na forsighta ale prej padá sníh...
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Zdravim!
    Poridil sem si tohlo "Si", rok vyroby 90´. Shanim k tomu ruzny tipy a dily na zvednuti vykonu. Kdyby nekdo vedel neco mazanyho? Bezny fora sem uz prolit. (ScootLand atp.) Jde mi spis o zvednuti kroutaku, nez o nejaky zavodeni. Pravdepodobne mam uz v pici variator (Malossi?). Rad bych to spojil s vymenou vejfuku. Zadnej prima vejfuk sem ale nikde nenasel.
    Diky za pozornost!

Fotografie0104.jpg (835107 B)
    EKIM
    EKIM --- ---
    EKIM
    EKIM --- ---
    PLECH: náhodou sem se byl juknout ,no a třeba ta přilba co tam maj v tej krémověšedívý barvě nevypadá zle... ovšem po tom fopá smou značkovou rufuskou za 3půl klacku, na kterou se nedá koupit nový hledí si budu vybírat novou přilbu hlavně podle toho.

Smičku řešim tak , že v okamžiku kdy se má rosvítit zelený světlo a nerosvítí tak se naseru, řeknu něco ošklivýho o těch co to vyrobily, rozlídnu se po fízlech,jedu jako by tam ten semafor nebyl :-)

SKUTEKKUTEKK: to sem schválně zvědavej za kolik se tam dá tohle prdítko koupit

LASICE: to víš musíš z rána než přijdou důchodci :-)
    SKUTEKKUTEKK
    SKUTEKKUTEKK --- ---
    LASICE: Když na tom jedu tak zas moc tenký nejsou :)

Celou dobu se tomu vyhejbám, ale dneska se zastavím u prodejce Hondy a kouknu na ceny. Někde tuším boudu. Kozí dech mám půjčenej za 150 bathů. Cca 75 korun na den.
    PLECH
    PLECH --- ---
    EKIM: Ne, těm Lidl výrobkům :)

Jak řešíte indukční smyčky u semaforů, které nás nechávají stát na červené, dokud nepřijede auto a nevysvobodí nás? :) Ačkoli poslední dobou mám pocit, že když párkrát přejedu přímo přes ten obdélník v asfaltě, tak mě to pustí...
    EKIM
    EKIM --- ---
    PLECH: jako to turbo? Trochu zbytecnost, kdyz takovy turbo stoji 30klacku, skutr 60 , hold fajnsmekri co nevi co roupem.
    PLECH
    PLECH --- ---
    EKIM: Věřil bys tomu?
    LASICE
    LASICE --- ---
    EKIM: super, sem trochu doufala, ze lidl prijde z jara zas s nejakou moto vybavou, semsi loni nestihla koupit tu ochrannou plachtu, tak snad letos mi ji nevyprodaj..

SKUTEKKUTEKK: dobrej kozi dech:DD ty tenky kolecka!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam