• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKIMSkútr
    SKUTEKKUTEKK
    SKUTEKKUTEKK --- ---
    Tak, kozí dech jsem dneska s lítostí v srdci a k úlevě majitele půjčovny vrátil v původním stavu. Maloval jsem si jak doma přesednu na forsighta ale prej padá sníh...
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Zdravim!
    Poridil sem si tohlo "Si", rok vyroby 90´. Shanim k tomu ruzny tipy a dily na zvednuti vykonu. Kdyby nekdo vedel neco mazanyho? Bezny fora sem uz prolit. (ScootLand atp.) Jde mi spis o zvednuti kroutaku, nez o nejaky zavodeni. Pravdepodobne mam uz v pici variator (Malossi?). Rad bych to spojil s vymenou vejfuku. Zadnej prima vejfuk sem ale nikde nenasel.
    Diky za pozornost!

Fotografie0104.jpg (835107 B)
    EKIM
    EKIM --- ---
    EKIM
    EKIM --- ---
    PLECH: náhodou sem se byl juknout ,no a třeba ta přilba co tam maj v tej krémověšedívý barvě nevypadá zle... ovšem po tom fopá smou značkovou rufuskou za 3půl klacku, na kterou se nedá koupit nový hledí si budu vybírat novou přilbu hlavně podle toho.

Smičku řešim tak , že v okamžiku kdy se má rosvítit zelený světlo a nerosvítí tak se naseru, řeknu něco ošklivýho o těch co to vyrobily, rozlídnu se po fízlech,jedu jako by tam ten semafor nebyl :-)

SKUTEKKUTEKK: to sem schválně zvědavej za kolik se tam dá tohle prdítko koupit

LASICE: to víš musíš z rána než přijdou důchodci :-)
    SKUTEKKUTEKK
    SKUTEKKUTEKK --- ---
    LASICE: Když na tom jedu tak zas moc tenký nejsou :)

Celou dobu se tomu vyhejbám, ale dneska se zastavím u prodejce Hondy a kouknu na ceny. Někde tuším boudu. Kozí dech mám půjčenej za 150 bathů. Cca 75 korun na den.
    PLECH
    PLECH --- ---
    EKIM: Ne, těm Lidl výrobkům :)

Jak řešíte indukční smyčky u semaforů, které nás nechávají stát na červené, dokud nepřijede auto a nevysvobodí nás? :) Ačkoli poslední dobou mám pocit, že když párkrát přejedu přímo přes ten obdélník v asfaltě, tak mě to pustí...
    EKIM
    EKIM --- ---
    PLECH: jako to turbo? Trochu zbytecnost, kdyz takovy turbo stoji 30klacku, skutr 60 , hold fajnsmekri co nevi co roupem.
    PLECH
    PLECH --- ---
    EKIM: Věřil bys tomu?
    LASICE
    LASICE --- ---
    EKIM: super, sem trochu doufala, ze lidl prijde z jara zas s nejakou moto vybavou, semsi loni nestihla koupit tu ochrannou plachtu, tak snad letos mi ji nevyprodaj..

SKUTEKKUTEKK: dobrej kozi dech:DD ty tenky kolecka!
    EKIM
    EKIM --- ---
    Věřim,u nás známý jako také pod názvem,,Honda ANF 125 Innova,,. Trochu si na něj brousim dráp, pač se spotřebou cca do 2l/100km z ní dělá nejméně žravé vozítko, ani nové pcx od hondy s propagovanou spotřebou 2,2l/100 na ní nemá pač v realu se na takovou spotřebou v bežném provozu ani zdaleka nedostaneš.
    Holt ti asiati sou menší tak jim to asi vyhovuje. Taky to neni klasickej skůtr kde si můžeš dát ty nohy nějak pohodlně v závětří chráněné i proti deši,ale jen na stupátka.
    SKUTEKKUTEKK
    SKUTEKKUTEKK --- ---
    EKIM: Tady je ten chopper. Honda Wave 125. Vzduchem chlazenej motor, semi-auto prevodovka. Na tachometru ma 36.000 a vsechno funguje bez problemu, nic nemlati ani nevrze nebo neskripa. Pohodicka. Jenom to je zoufale nizky a po 60 km mam zada totalne v haj***

IMG_0182.jpg (1153897 B)
    EKIM
    EKIM --- ---
    SKUTEKKUTEKK: taky mám dvěpáďo,ta má výkon 11,8kw/6500ot 4,5l/100km a pak 125ku a ta má 10,1kw/9000ot, 3l/100,rodíl v maximálce je 10km,ale v akceleraci má dvepáde navrch,nutno dodat obě májí hoňďáckej 4T dvouventil s karbošem, chci říci že u skůtrů, možná obecně u motorek nejde až tolik o oběm, ale dimenzování výkonu motoru,vstřikování pal.,variatoru,převodů a další ... tedy nepřekvapuje mě že tě překvapuje :-)
    SKUTEKKUTEKK
    SKUTEKKUTEKK --- ---
    Foto nahodim. Jinak jsem prekvapenej ze 125ccm me zvesela taha i do velkejch krpalu. Coz bude asi znamka toho ze moje 250ccm doma uz asi nebude v nejlepsi kondici...
    EKIM
    EKIM --- ---
    SKUTEKKUTEKK: nahod fotky :-)
    EKIM
    EKIM --- ---
    CARNAQE:to je dvoutakt 50ka tusim ,polosintakem nic nezkazis, dokonce bych do ho doporucil, jelikoz jsem ho lil i do,korado manet rv 89 ,i do piaggio NRG rv96, mineral rozhodne nedoporucuju ,proste stara zalezitos, fulsintak taktez ne.
    SKUTEKKUTEKK
    SKUTEKKUTEKK --- ---
    První letošní kilometry padly v thaisku :) mám tu nějakou šílenou 125ku od Hondy. Typ a fotku budu mít zítra. Půjčení vychází na cca 65 korun na den. Jezdí se tu vlevo, takže především křižovatky jsou trošku rébus a na kruháči jsem si dneska musel říkat jakožecožekamteď :DD Poslední skill je přímá otočka do prostisměru, kterou místní dávají jako samozřejmost, ale mě to příjde jako ruská ruleta.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam