EKIM: to nevim co je, mam Kymco Agility 125 MMC, poslala sem tu fotku tam kde jsem ho pred lety kupovala, tak doufam, ze mi poradej a treba i nejak sezenou a poslou ten chybejici dil...
SKUTEKKUTEKK: no prave, ze tohle dela takovy to uprdeny bzucivy turbo, takze to zas tak cool neni...
no a aby toho nebylo malo, tak kouknete, co se mi stalo zdruhy strany zadniho kola - neco jako sutr se mi tam muselo zachytit a sedrit gumu i rafek, myslite, ze je to na vymenu gumy? nebo celyho kola? jako nekdo me ujistuje, ze v ty gume sou este draty a ani na ne to neproslo a ze je to pohoda a nekdo mi zas rika, ze by na tom nejezdil no...ty caranice fixou sou tam pze sem chtela zjistit jestli se to dre za jizdy dal, ale zustaly neporuseny...asi necham vymenit jen tu gumu, na rafek nejsem tak choulostiva, mozna ho celej vybarvim tou lihovkou aby nevypadal tak rozbite...na ty spodni fotce vidite, jak to kolo vypada z druhy strany - neporusena pneu a cernej rafek, achjo...hlavne nejvetsi zahada je, ze vubec o nicem nevim, za jizdy semsi niceho nevsimla...tuhle zavadu mam uz od podzimu, ale pres zimu sem to neresila..