EKIM:
KORDA:
http://motorky.bazos.cz/inzerat/9654461/Prodam-skutra-Cagiva-50ccm-rv2007-CENA-12000kc.php Tohle je taky číňan... a cena zase tak libová neni... to se dá sehnat číňan klidně i s 1200km najeto za 10 000kč a míň... já bych do toho určitě nešel! To, že tomu číňan dal jméno Cagiva neni zase tak směrodatný... každej měsíc tomu dávaj jiné jméno.... ani bych se nedivil kdybych zejtra viděl skútra např. Lamborgini speed masacre 50 4T :D...
Z toho všeho, bych to viděl jen na tu starou gileru a ta se musí dát dohromady,takže tu taky ne....
KORDA: musíš hledat čéče...ale ty číňany neber...
Já,před třema rokama koupil novou čínu za 26000kč... furt se to sralo a při 3516km jsem byl rád, když to někdo koupil za 16000.-kč a to ještě s roční zárukou...
Koupil jsem si ojetou Derbi Atlantis za 18000.-kč Tu mám dva roky a jsem spokojenej.
Koukej na značky- Aprilia, Benelli (tušim,že ital..bacha na biaginni-číňan), Derbi, Gilera, Honda, Italjet, Kymco (to je celkem kvalitní Taiwan) , MBK (těch bych se nebál,maj licenci od yamahy a taky vizáže skútrů jsou totožné co yamaha), Peugeot (tady platíš značku,ale skútry nedělaj nic moc.já bych pažouta teda nechtěl), Piaggio, možná SYM ( to je taky nějakej Tajwan,ale řadí se mezi ty kvalitní) ,Suzuki, no a Vespa od piaggia..to je klasika ,-)... jo a samože taky ta yamaha.
Ty značky co nemaj nic v závorce,ty jsou dobrý..ty komentář nepotřebujou :-)
Přidej si ještě tak 5000kč.... a budeš spokojenej. Za 13 litrů toho moc kvalitního neseženeš :-/
Přeju dobrej výběr a šťastnou ruku, při nákupu stroje ,-)