• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKIMSkútr
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    CARNAQE: Tak, ty návyky jsou mi jasný :D Ale co se týče tvého stroje, tak sleduj http://skutrforum-jarafari.rajce.idnes.cz/7_skutrsnura_2010/#P1010507.JPG, http://skutrforum-jarafari.rajce.idnes.cz/7_skutrsnura_2010/#P1010508.JPG .... Tady ten fichtl, se sice za skútra považovat dá, ale variator to taky nemá http://skutrforum-jarafari.rajce.idnes.cz/7_skutrsnura_2010/#P1010183.JPG
    Maximálně by tě na strahově nesčítali do počtu skútrů, ale jet bys mohl určitě! Viděl jsem tam loni i jiné mopedy, akorát je nemám nafocené... A ty máš aspoň Piaggio, tak bys byl, za raritku. :)
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    JARAFARI: No nevim...
    Nemam skutra.
    Navic mam taky "kuryrsky" navyky, co se tyce stylu jizdy..
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    zase to nesmíš brát, tak vážně... to co řikali na tý nově... vždyť to znáš, jak to v mediích chodí...potřebujou, aby to vypadalo pro všechny výborně a bezpečně... To, že tam na začátku a na konci kolony budou benga.. je hlavně kvůli hladkému průběhu prahou ( na konci prahy benga odjedou a na slapy nejedou, tam už to říděj stavěči organizátorů) a hlavně při nějakém určitém počtu učástníků, tam ty benga bejt musej... jinak by tu akci magistrát nepovolil. Nějakejch blábolů, že ti benga budou prohlížet jestli máš papíry nebo povinnou výbavu v pořádku, to jsou jenom strašáky, aby to lidi měli v cajku... Já se prostě těšim... a nějakou novou si to zkazit nenechám.... ,-)
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    EKIM: Fajn.....jsem rád, že jedeš do druhého dne....tak každopádně se vykalíme oba ... ,-) loni jsem jel domu asi se třema promilema....
    Co se týče tý bezpečnosti, tak na nově to možná přeháněli..... ale co se týče tý kolony... tak s tim já souhlasim, aby každej dodržoval cik cak a nepředjížděl.... v takovim davu je to prostě bezpečnější... kdo to nevydrží aspoň pro tuhle jízdu, je pro mě ignorant a sobec. .-) jinak po práglu a celkově, když člověk jezdí sám, tak ať si každej prasí jak chce...
    a tim že jsi kurýr, naprosto tě chápu, že to tak máš :-)
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    EKIM: :DDD
    EKIM
    EKIM --- ---
    JARAFARI: Mám za to že z těch slap budu odjíždět poslední, pač moje opice jsou vytrvalé, brutální,stvůry co mě drtí až do večera následujícího dne :-)
    Víš, ono je těhle různých skutrsrazů víc, jenže kdo má na to čas? a ikdyž má tak se mu uplně zas nechce přifařit k ňakejm co už se znaj léta. Skůtršňůra je prostě mega ofiko bombokládo sras všech skůtrů a nikdo neřeší nic pač všechno už je zařízený a jasně daný, a myšlenka je jednoduchá ,,kolik skůtrů se sjede letos,, no a když už se ti lidi takhle pěkně sjedou, tak proč někam nejet, tam si dát veget na jednu noc.
    S tej reportáže se mi udělalo trochu mdlo pač, může bejt že patřim mezi prasojezdce, a takové ty bezpečnostní,policejní a všechno to vokolo, mi přijde zbytečný. A tím že mě to sere ,znamená že právě ty bezpečnostní keci míří přímo na mě. Achjoo
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    EKIM: Neboj.... jaký si to uděláme takový to máme... nemyslim si, že by to mělo bejt o moc masovější než loni. Typuju to, tak o 50 až 100 skútrů víc.... jen těch čumilů kolem bude asi dost,no. 1000 skútrů to jsou podle mě kecy!!! i s tim, že jich bylo loni 600, tak kecali... bylo jich tušim 386...těch co se počítalo na strahově.... Jen doufám, že tam ta Nova nebude! Jinak, zábavu si snad zařídíme sami ne.. A jde přece o to se sejít s pohodovími lidmi a projet se v mega koloně.. Jedeš i na Slapy a přes noc?????
    EKIM
    EKIM --- ---
    JARAFARI: proč mám najednou pocit že to nebude až taková zábava...
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    CARNAQE: Co? Pavle..... Vem svoje pížo a pojeď snáma na Šňůru..!
    Rychlostně to nebude problém...jede se pomalu..a budou tam i babety ,-)
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    Nechci tu propagovat TV Novu... ale dneska byla snídaně s Novou o skútršňůře....
    Snídaně s Novou - 3.6.2011 - Voyo.cz – Videoportál s jedinečnou nabídkou filmů a seriálů
    http://voyo.nova.cz/multimedia/snidane-s-novou-3-6-2011.html?s=0
    Dejte si to od 5m 45s a pak, už je to sestříhané... nějaký zajmavosti tam jsou... pár těch nováckejch plků, ale taky :D
    EKIM
    EKIM --- ---
    carnaqe: cheche , ne ne ,tobe to jede ,to by bylo jen pro mrtvy :-)
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    EKIM: Nemoh bys mi teda jentak na ulici ozivit trosku vykon? Tak aspon o 10 koni?
    EKIM
    EKIM --- ---
    FAUST: To se odchcípne,jedna radost :-)

Co skůtraři kdo z vás by uvítal takovej pojízdnej rychloservis, když vám skůtřík zdechne , já bych měl všechno možný i nemožný naložený sebou a rovnou na ulici bych vám to pomohl oživit.
    FAUST
    FAUST --- ---
    EKIM: párkrát mi to chcíplo na volnoběhu a nakonec chcíplo a už nechytlo :-) ani nakopnout pákou to nejde. musím to někam odtlačit :-)
    PLECH
    PLECH --- ---
    Jak jsem tu nedávno řešil bolesti zad z prskoletu, na něco jsem přišel. Začínám-li s rukou v základní poloze na plynu v základní poloze, znamená to, že většinu jízdy mám pravou ruku stočenou směrem k sobě. Zkusil jsem si za jízdy přehmatávat, aby ruka zůstávala otočená spíš na druhou stranu a výsledek byl, že mě záda začla bolet na druhé straně. Tedy je tam celkem jasná souvislost, naučil jsem se natáčet před jízdou ruku lehce od sebe a záda už mě téměř nebolí. Kdo má podobný problém, doporučuju zkusit.

Nevýhoda je, že když člověk potřebuje rychle brzdit, nestačí jen vrátit ruku do přirozené polohy, musí ji nejprve uvolnit a nechat pod ní plyn podklouznout, tzn. hrozí, že omylem při bržení nepřestane přidávat plyn. Toto se ale dá trénovat.
    EKIM
    EKIM --- ---
    TEJDEN_V_BOTE: no to mi prijde fer, nejsem si jistej ale mam takovej pocit ze jsem videl novejsi rocnik v shopu, jo tady http://www.adventure-biker.cz/kymco-agility-50-rs-4t.html

PLECH: no vyborne s anketou ,ctes mi myslenky :-)
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    TEJDEN_V_BOTE: ahoj.. jukni na toto.. http://www.skutrforum.cz/viewtopic.php?f=14&t=5861&sid=b8b8788d883f8f1881cef2ddb4910e76 ale asi je to padina.... ani to tam nenapíše..tss :-/
    PLECH
    PLECH --- ---

Šňůra?

6 hlasy od 6 respondentů

JARAFARI
      JARAFARI --- ---
      EKIM: :-)))
      PLECH
      PLECH --- ---
      Taky se objevím na předsrazu. Těším se.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam