• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKIMSkútr
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    mno, já začnu drandit, až seženu plasty... nechci, aby se mi to ještě rospadlo :-/
    Každopádně o víkendu, to chci zkusit nastartovat ( jsem to od té návštěvy toho zmetka ani nezkusil, neměl jsem ani náladu, tak nevim, jestli to neni třeba víc pokurvený, než jen rozmlácený plasty) a když to chytne, tak dojedu alespoň natankovat čerstvej benzín a dofouknout kola.
    Každopádně až budete probouzet mašiny ze zimního spánku... zahřívejte pomalou jízdou ,-) Ostatně, tak to má být vždycky,ne jen při probouzení medvěda :D
    Ekim: :D ... správnej vedoucí, to probouzí i tady, tak to má být :-))
    EKIM
    EKIM --- ---
    mimochodem, tu máme před sezonu. Vostřejší jedinci začínaj, kroutit plynem. Takže doporučuju pomalu zjištovat jak svou mašinu probudít ze zimního spánku. Jsou tací kdo se s tim neserou, ale na druhou stranu když mašina delší dobu stojí, benzín vodnatí, baterka je slabá, a třecí plochy na válci jsou suché. Tedy je dobré zvolit vhodný postup jak svou hračku přivést k životu, bez minimalního opotřebení. Za prvé použijte google, či přímého vstřiku oleje rovou do válce. Nebo dotaz sem, jsem připraven vám pomoci jako správnej vedoucí...
    EKIM
    EKIM --- ---
    CARNAQE: nasrat mu :-) tomu říkám výchova. Synu měl jsem pro tebe dárek, ale za to vysvědčení cos přines, toho vostrýho skůtra nedostaneš....
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    EKIM: Respekt!
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    EKIM: Ja uz se tesim na jaro. Budu uz mit "vyprany" papiry. Akorat nebudu mit kvuli "cistirne" na upgrade, coz me mrzi.
    EKIM
    EKIM --- ---
    ...osobni rekord, jizda v
    -16stupnich :o)
    EKIM
    EKIM --- ---
    JARAFARI: jo vlastne totiz pcxo nema hodiny tak jsem si na riditka pridelal takovy co se davaj na kolo cena bez prislusenstvi cca zadna. A kamos rikal, to ti nekdo cajzne,a ja mu rikam. Lohne nelohne, kdyz ne dobre, kdyz jo aspon vim kde ziju, no a co myslis? Proste jsou mezi nama lidi co si nemuzou pomoc a kdyz maj sanci tak cajznou i hovno jen pro poteseni.
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    Kvůli blbejm hodinkám.... nepochopim..... Kde já budu shánět nový plasty to nevim.. :-(
    EKIM
    EKIM --- ---
    JARAFARI: ach jo, ja uz jen cekam, kdy budu na rade :-(
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    Jsem nasranej, jak jsem letos ještě nebyl!!! Dneska jsem přišel ke skútru, odplachtuju ho (divim se, jaktože je ta plachta, tak divně nandaná) a vidim tu spoušť. Nějakýmu zmetkovi se líbili moje hodinky u tachometru natolik, že mi rosekal, jak sklíčko od přístrojovky, tak zkurvil oba hlavní díly plastů, který to držej... Takže mě to počítám bude stát přinejmenšim, tak 3 litry, pokud to vůbec seženu :-( Grrrr.. Chytit toho hajzla, vytřískám z něj duši a useknu mu pazoury.

Jsme hroznej národ... Nechápu, jak může bejt někdo tak drzej, že vůbec sundavá plachtu z motorky.... Trest smrti, za krádeže a ničení cizího majetku!!! Grrrrr
    EKIM
    EKIM --- ---
    DAN_F: čeče , kolega to chce střelit až to bude mít najeto třeba pade, takže min za 2 roky... No a já to prodám až mě to začne srát :-)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    EKIM: Tak budu muset počkat až to přestane bavit někoho jinýho, no :)
    EKIM
    EKIM --- ---
    DAN_F: ne ne neprodam, to by bylo jako prodat kouzelny botky...
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    EKIM: No, počkám si až ještě párkrát vohobluješ někde to PCX a pak to od tebe koupim :)
    EKIM
    EKIM --- ---
    FAUST: upřimnou soustrast :-(

DAN_F: no debilní to až tak neni, zrovna pcxko má mechanický kryt na zámek, neni tedy možný s ním odjet, jedině odnýst a naložit do dodávky. Základem, a to říkám jako člověk co na to sere, bude alarm se sirénou na detekci pohybu, pač to je jistotka proti amatérům...
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    FAUST: Jasný. Ne, je to vlastně svym způsobem dobře. Vždycky mě pak přejde ten debilní nápad, kupovat něco novýho :)
    FAUST
    FAUST --- ---
    DAN_F: nehledal bych v tom nějakou statistiku, i logika počínání zlodějů mi uniká - tohle byl xkrát bouranej, poškrábanej vrak z 90. let s cenou kolem deseti tisíc a je fuč, předtim jsem měl rok na stejným místě veterána z roku 68 za 120 tisíc a nikdo se ho ani nedotknul.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    FAUST: To by se na to jeden vysral. Čistě teoreticky, podle tohohle klubu, jakou mám % pravděpodobnost, že až příště půjdu do garáže, nic už tam nebude? :)
    FAUST
    FAUST --- ---
    tak došlo i na mě a na silvestra mi byl skútr štípnutej z ulice. kdyby někdo na netu narazil na černej Hexagon 180 LXT, prosím vzpomeňte si na mě, moc jich v oběhu není :-)) dík
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam