• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKIMSkútr
    ZIP79
    ZIP79 --- ---
    EKIM: jojo musíš koupit novou, to k tý legraci patří:( Mně někdo ukradnul spz z auta cca před 3měsícema.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    EKIM: Hah, to samý se mi stalo minulou sezónu. Musel jsem koupit novou a ještě mi dali docela lukrativní číslo, tak čekám kdy to zas půjde pryč. Udělal jsem nějaký improvements v přidělání toho rámečku, ale jako pořád to ještě jde oddělat, tak abych zvážil jestli ty šrouby nějak nezprasit, aby to nešlo :)

Jinak mám integrálku. To plexi má nějakou antimlžící vrstvu a i když to asi časem sleze, tak už skoro dva roky zatim v pohodě.
    EKIM
    EKIM --- ---
    tak prave jsem zjistil ze mi nekdo slohnul spztku i s tim plastovim rameckem, sem to nahlasil na cajty, a nejak netusim co dal, prece si nebudu kupovat dalsi za svy aby mi ji znova slohly.
    EKIM
    EKIM --- ---
    WALL OF DEATH Teaching a man that sold his life Part 2 of 2 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=Wear7sR65-o&feature=endscreen&NR=1

Wall of Death - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=31MMw3Eazqw&feature=related

ten první je spoiler...
    EKIM
    EKIM --- ---
    70MPH Mobility Scooter in the SNOW - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=zy5rkw4SeP4&feature=youtu.be
    EKIM
    EKIM --- ---
    DAN_F: to je integrálka nebo jet?
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    GINGERCAT: Mám docela normální helmu Uvex a když se mi to mlží, tak už musí kurva chcát, nebo mrznout. Když už taková situace nastane, tak to pootevřu na tu nejmenší možnou úroveň a viola, je to v cajku.
    EKIM
    EKIM --- ---
    DAN_F: to je poznamka do pranice,, co je jeste nutna vybava co us smrdi gaylestenkou,, :-)
    EKIM
    EKIM --- ---
    GINGERCAT: tezko rict, rekl bych ze ne, tyhle pripravy jsou po pauzach typu 3-6mes, z meho osobniho dojmu a to protoze nejsem zadnet profik a do prostoru valce nevidim, jde o to ze benzin vodnati a valec je ze zeleza a nekdy potahlej nikasilem o ktrerym nevim estli je nachylny na korozi jako ocel, stejne jako svicka. A kazdopadne to nakopavat takovo smesi nemusi bejt uplne koser. Vysledek bude vetsi opotrebeni valce, ci opotrebeni,a zaneradeni pistnich krouzku.
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    EKIM: a je to nutné i když se s tím skútrem minimálně jednou za měsíc jelo? Ne daleko, ale přece ;)

DAN_F: preferuješ chlapácké heterosexuální rozbití držky, protože hovno vidíš? ;)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    EKIM: Takový gay vymoženosti :)
    EKIM
    EKIM --- ---
    trochu s křížkem po funuse ale, příští rok prej bude taky zima, a zamlžené plexi při nizkých teplotách je opravdu jeden z největších problémů http://www.motorkari.cz/clanky/jak-na-to/pinlock-a-prilba-se-nemlzi-19454.html
    EKIM
    EKIM --- ---
    CARNAQE: mno mám za to, že tak nějak :-) ale radši se trochu rozlédnu japatojedopravdy...
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    EKIM: Striknout olej pres svicku do valce rikas?
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    mno, já začnu drandit, až seženu plasty... nechci, aby se mi to ještě rospadlo :-/
    Každopádně o víkendu, to chci zkusit nastartovat ( jsem to od té návštěvy toho zmetka ani nezkusil, neměl jsem ani náladu, tak nevim, jestli to neni třeba víc pokurvený, než jen rozmlácený plasty) a když to chytne, tak dojedu alespoň natankovat čerstvej benzín a dofouknout kola.
    Každopádně až budete probouzet mašiny ze zimního spánku... zahřívejte pomalou jízdou ,-) Ostatně, tak to má být vždycky,ne jen při probouzení medvěda :D
    Ekim: :D ... správnej vedoucí, to probouzí i tady, tak to má být :-))
    EKIM
    EKIM --- ---
    mimochodem, tu máme před sezonu. Vostřejší jedinci začínaj, kroutit plynem. Takže doporučuju pomalu zjištovat jak svou mašinu probudít ze zimního spánku. Jsou tací kdo se s tim neserou, ale na druhou stranu když mašina delší dobu stojí, benzín vodnatí, baterka je slabá, a třecí plochy na válci jsou suché. Tedy je dobré zvolit vhodný postup jak svou hračku přivést k životu, bez minimalního opotřebení. Za prvé použijte google, či přímého vstřiku oleje rovou do válce. Nebo dotaz sem, jsem připraven vám pomoci jako správnej vedoucí...
    EKIM
    EKIM --- ---
    CARNAQE: nasrat mu :-) tomu říkám výchova. Synu měl jsem pro tebe dárek, ale za to vysvědčení cos přines, toho vostrýho skůtra nedostaneš....
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    EKIM: Respekt!
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    EKIM: Ja uz se tesim na jaro. Budu uz mit "vyprany" papiry. Akorat nebudu mit kvuli "cistirne" na upgrade, coz me mrzi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam