• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKIMSkútr
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    EKIM: Ty voe to jsou zmr*i ty lidi. To je mi líto...kde ti to šlohli??

QAZZZ: řešim to jenom zámkem, ale začínám uvažovat o nějakým samostřílu na čidlo, který namontuju na balkon a namířim nad skútra... :D
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    EKIM: Fffuuu, ty vole. To je smutnej příběh.

QAZZZ: Na noc parkuju v hlídaný garáži. Mám ho bouchnutej na přední masce (nová stojí 8k) a vůbec je to plečka, tak spolíhám na to, že se to nikomu nevyplatí krást. Jinak na to seru, když stavim přes den někde venku, ani to nezamykám.

Osvědčený triky asi nejsou, protože každej zámek se dá přeříznout a pak už se to jen hodí do dodávky, takže jedině nějaký pohybový čidlo s alarmem, pokud si myslíš, že to uslyšíš. Těm GPS lokátorům bych taky moc nevěřil, vzhledem k tomu, že to stejně určitě nacpou do nějaký garáže, kde to nemá signál.
    QAZZZ
    QAZZZ --- ---
    btw jak si kdo chranite prditko? nejaky osvedceny triky?))
    QAZZZ
    QAZZZ --- ---
    EKIM: kde? foto? a vubec, je nejaky forum kde by se daly podobny corky anoncovat??
    EKIM
    EKIM --- ---
    nerad rusim zacatek sezony, vcera rano jsem zjistil ze uz nejsem nadale majitelm sveho pcx, takze strezte sve prditka, pac s letem vylejza i havet corkarska...
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    Pár fotek z právě uplynulého víkendu z Moravy (Šlapanice), kde proběhl srazík Skútrfóra.cz a Maxíků.cz ku příležitosti zahájení sezóny.
    Omlouvám se za velikost!....Nechce se mi to zmenšovat, už je to na netu jednou nahraný a musel bych to nahrávat znova zmenšený. Ale aspoň z těch fotek něco máte. ;-)
    LASICE
    LASICE --- ---
    MIGELKA: ja mam nejspis tuhle http://obchod.bikerscrown.cz/rhyno-8999900015084 stala me neco kolem 3 a da se odklopit bud jen to plexi nebo celej ten predek jakoby, takze si vyvetrat muzes v pohode, mam tmave sedou, takze design jako nic moc, ale bezpecnost predevsim, me to ale tolik rychle nejede teda, me kdyz tachac ukazuje 110 tak vim, ze jedu +- 90, promeruje jako prase:D a rychlejc ani jet nechci no, po tech silnicich po kterejch jezdim..
    BIGGIE
    BIGGIE --- ---
    ZIP79: opravdu vÍlet? a jestli jo, tak FUJ teda
    BIGGIE
    BIGGIE --- ---
    EKIM: jj dvoutakt , ted mi znamej rikal ze jel na dvouvalcovy formuli (italjet) rikal kam se prej hrabe muj dragster, podotykam ze s mou 115kilovouvahou litam po dalnici 130 :))
    EKIM
    EKIM --- ---
    SKUTEKKUTEKK: jestli mas karbose a nevypustil jsi plovak pred zimou tak to chvily trva nez se ti zvodnatelej benzim smicha na efektivni smes...
    EKIM
    EKIM --- ---
    BIGGIE: malsice zname, sice jsem tam nemel stesti jako ty. Hele a to je 180kovej dvoutakt, ten tvuj dragster?
    BIGGIE
    BIGGIE --- ---
    to ja byl oi vikendu v Malsicich v prasecaku plnych skutru, shanel jsem vejfuk na dragstera 180 a nikde krom brna ho nemeli, pak jsem se dovolal do prasecaku, a slysim v telefonu'' pane vy mate ale stesti!!'' :) koupil jsem ladenej vejfuk za 5500, puvodni cena 11000, k tomu jsem za 400 koupil tolik tizeny predni svetlo, ktery se mi vubec nechtelo objednavat z anglie, jednim slovem SUPER ... cesta z prahy do tabora v sobotu rano se vyplatila, fakt doporucuju!!!jeste sehnat sedlo pro spolujezdce a predni blatnik a je mazel jak novej :)) nemuzu se porad vyporadat s tim, ze muj skutr ma konecne zvuk jak motorka, k tomu mi jede o 10km/h rychleji
    SKUTEKKUTEKK
    SKUTEKKUTEKK --- ---
    Hondička po zimě nastartovala po 15 vteřinách. O víkendu se na ní mrknu podrobně a hurá do provozu.
    EKIM
    EKIM --- ---
    Planuju mensi trip, nekam po evrope, hlavne mrknout k mori, nejaky ty pamatky, spani po kempech podle me nic narocnyho, jen mit spolehlivej sroj, dostatecnej ohoz do neprizne a prachy na beno, zradlo a kemp.
    EKIM
    EKIM --- ---
    JARAFARI: jkbych to, no radši bych něco kde se program určuje, trochu víc spontálně...
    Sem četl pár recenzí a stejně prej co dopohdlí nic moc, a o ceně nemluvěm je pro mě vyloženě astronomická. Ale vzhledově se mi líbí http://world.honda.com/news/2011/2111024New-Integra/photo/images/02.jpg má stejné designové prvky jako pcx...

DAN_F: :o) ale to vížejo...
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    EKIM: Moje nabídka na odkup toho tvýho PCX vraku, až tě přestane bavit, pořád platí :)
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    EKIM: Mě se ty nový vzhledy skútrů nějak nelíběj.... asi jde o zvyk, ale nelíběj....
    Jo a to víš, že letos skútršňůra nebude na rabyni, ale na džbáně?!? já jenom jak si psal o tom, že bys rád na jiné místo :-) Ovšem míň lidí, to tam určitě nebude... spíš naopak.
    EKIM
    EKIM --- ---
    to je pocasko, to se to klopí...
    EKIM
    EKIM --- ---
    CARNAQE: ještě ne :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam