• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKIMSkútr
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    Ty jo, loni byla soutěž o takovouhle krásnou mašinu a letos je to o skútr Kentoya... :-/ ...A ještě je to stížený o odhad návštěvnosti motosalonu...To se moc nevytáhli teda :-( ... K tomu vstupný jednou tak dražší než bylo.... Tak snad tím, že je to v Letňanech to bude o fous lepší.
    EKIM
    EKIM --- ---
    už za týden http://www.bvv.cz/motosalon/motosalon-2013/profil-veletrhu/ .
    V metro novinách z z 27.2 píšou že bude k vidění nová řada SH125, kymco k-xtc...

DAN_F: trochu :)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    EKIM: To s tim začátkem sezóny nějak nevyšlo, co? :)
    EKIM
    EKIM --- ---
    oznamuji že výstava motorek se nezadržitelně blíží, skútrů tam bude jako vždy pomálu, leč dvě kola v jednom stroji je to jednostopé, rychlé, a lehce zaparkovatelné, vyjmečně i málo žeroucí, zábavný dopravní prostředek, bez kterého se nedá dýchat, hasit žízeň, nebo si vychutnat chálku dle libosti, natož dosáhnout orgasmu... :)
    PAWKA
    PAWKA --- ---
    už začíná jo? já sem zatim nachcípanej, tak neriskuju, na skůtru nový pirellky, tak myslim, že budu čekat na teplejší asfalt ještě:) zatim mi to klouže i pěšky:)
    EKIM
    EKIM --- ---
    aaa sezona zacina, je sice trochu chladno, jenze guma na asvaltu drzi, a moje pojizdna zidle na me roztahuje svoje neodotalne vnady, na nakup, na urad, do knihovny... Jsem kral sve motorove zidle...
    SKUTEKKUTEKK
    SKUTEKKUTEKK --- ---
    PLECH: Popravdě, otevřený A jsem dělal bez jediný jízdy...Bohužel skůtr je do města a do hustýho provozu. Kdo má rozum udělá si aspoň pár kondičních projížděk.
    EKIM
    EKIM --- ---
    PLECH: uvidíme, třeba nikdo neumře...
    PLECH
    PLECH --- ---
    Nepovažuju to za šťastné rozhodnutí. Vím, jak jsem jezdil před motoškolou a jak po ní. Doporučil bych udělat si třídu A i těm, kdo mají slabé skůtry.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    Bacha na zahraničí. Tam je to pořád ilegální.
    PREEMA
    PREEMA --- ---
    jezdil sem na cerno , konecne legal :)
    EKIM
    EKIM --- ---
    a je to tady...
    NTR23
    NTR23 --- ---
    KORDA: B může řídit skútr do 125 cc s omezením do 11 kW a automatickou převodovkou.
    KORDA
    KORDA --- ---
    Samozřejmě skůtr/automat.
    KORDA
    KORDA --- ---
    Tak jak je to teď po změně zákona? Bčko může řídit jakoukoliv 125 nebo to má omezení?
    EKIM
    EKIM --- ---
    DAN_F: no je to hrošík, ale ta výbavička, a pohodlíčko na něm bude...
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    EKIM: Docela jo, jen mi to teda do města připadá už docela masivní.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam