• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKIMSkútr
    MUSAK
    MUSAK --- ---
    EKIM: jo, to už bych viděl reálně :-)
    EKIM
    EKIM --- ---
    MUSAK: říkáš že za rok touhle dobou vyrážíme :)
    MUSAK
    MUSAK --- ---
    DAN_F: Já sem tam prave jeste nikdy nebyl a tak nejak me to zajima spise ze zvedavosti. Navíc v mém okolí není nikdo kdo by měl skutra, tak se chci podivat jaký všechny parády jezdí po našich silnicích... ale uvidim, treba me to taky nechytne a priste nepojedu.

EKIM: aktuálně tak 1600 - 1700km
    EKIM
    EKIM --- ---
    MUSAK: kolik už máš nalítáno?
    EKIM
    EKIM --- ---
    MUSAK: ...dorý řidič moto nikdy netvrdí že umí řídit. :)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    MUSAK: Asi ne. Skútr mám rád, ale nějak nemám potřebu se účastnit. Moc lidí a tak vůbec :)
    MUSAK
    MUSAK --- ---
    EKIM: tezko říct, napadá mě spousta vlastností, který charakterizujou dobreho ridice. Co máš na mysli ty?

A nikdo jinej se na snuru nechysta?
    EKIM
    EKIM --- ---
    Musak: nj tisicovka zkusenosti neni mnoho, ale existuje testovni otazka jak to zjistit,, vis jak se pozna ze jsi dobry ridic?,,
    no abych pravdu rekl tak setkani skutraru ma nyni u me nizkou prioritu. Takze ani dost dobre nevim jestli pojedu skutrsnuru.
    MUSAK
    MUSAK --- ---
    Jak se snurou, bude nejaky mensi nyx setkani? :-)
    MUSAK
    MUSAK --- ---
    EKIM: něco podobnýho chci určitě taky podniknout, ale zatím sem poměrně newbee, mám nalítáno něco málo přes 1tis km, tak se ještě chci pořádně oťukat tady v CZ než vytáhnu paty někam za čáru.
    EKIM
    EKIM --- ---
    DAN_F: nic si z toho nedělej,termín vejletu se přesouvá, nikdo se nepřidá, kevšemu fouká tak že to semnou hází jak na dálnici za kamionem, a dotoho jsem se včera pustil do servisu. Jenže by se to mělo jmenovat voservis, během chvíle jsem měl vopilovaný ventily, k tomu ten švistot stromů ti mnoho klidu na soustředění nedodá.

A zpatky z čajny pojedeš na skůtru :)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    EKIM: Zní to super, ale vypadá to že budu muset v příštím týdnu letět do Číny a na tý mojí 50 ccm by to bylo asi až moc velký dobrodružství.
    EKIM
    EKIM --- ---
    vyrazim tenhle patek, kdyz pojede nekdo semnou tak pockam do soboty, popripade dojet v patek do jankova tady prespat v karavanu a rano vyrazit.
    EKIM
    EKIM --- ---
    ...nechtel by semnou jet nekdo odvaznej na malej vilet? Chci se jet mrknou poprvy v zivote na more. Vyrazim v patek z jankova u benesova a pojedu na jih, slovinsko, itoska. Bei voko 1600km road, naradi a technickou dovednost beru s sebou. Pocitam to tak na tejden, nejely by se velky kusy, mam rad romantickou kochacku :) zadny dalnice, jen kusy krajin.
    EKIM
    EKIM --- ---
    a kurňa jsem tady víc než by se zdálo přínosem.... tak to abych si dal bobříka skůtření....
    EKIM
    EKIM --- ---
    pristi mes. je skutrsnura na dzbane, prindi si dat pivko, a rozsirit obzory. Nasaknout hantyrkou...
    EKIM
    EKIM --- ---
    KORKMAZ: http://www.tipmoto.com/motorky/honda/235412-125.html za 23tis s prihlaskou. To nevipada spatne. Ale alarm nebo snad abs to mit nebude...
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Sory za amatérskou otázku, ale jsem výhradně řidič auta, ale chtěl bych si pořídit ojetou 125 na cesty do práce (10km po praze, mimo úplný centrum) a pak třeba na jižní spojku. Začal bych dotazem: nějaká ideální značka či třeba i model třeba kolem 25-30k?Aby to bylo zachovalé...a po jaké výbavě se koukat, zda to už třeba umí abs nebo alarm. Nebo jestli je třeba nějaký dovozce ojetin z ciziny, tak nějaký tip...díky za případné rady.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    DAN_F: To máš buď plechy, který musíš vyklepat a nalakovat a nebo plast, který musíš vyměnit.
    Ty plechy aspoň neopadají.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    PARALLAX: Právě asi ani ne. Když za jeden plast pro to moje laciný, 50 ccm Piaggio chtějí asi 8000,- tak to prakticky jen stačí položit na bok a máš to hotový.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam