• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKIMSkútr
    NTR23
    NTR23 --- ---
    A ještě bych zmínil LUX50 z německého Lidlu.
    IVA Motorroller LUX 50 - Lidl Deutschland - lidl.de
    http://www.lidl.de/de/Mofas-Motorroller-Quads/IVA-Motorroller-LUX-50
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    NEI: True.

IZINKA: Vespa 125 Replica? Kdo to vyrábí? Předpokládám že nějaká no-name čínská firma. Moc důvěry to ve mě teda nevzbuzuje a že by to bylo krásný, to taky ne. Kentoya je na tom asi trochu líp, ale pořád si to nese docela velká stigmata ohledně kvality zpracování a spolehlivosti. Liberty jsou (zejména v zahraničí, tady je moc nevídám) hodně oblíbené. S těmi velkými koly to není zrovna nádhera, ale na komfortu je to, zejména v Praze, znát. S Aprilií nemám zkušenosti, ale asi to nebude špatná volba, akorát mám pocit že jak Liberty tak Scarabeo se asi nevejde do 30 tisíc (nové). Opravte mě, jestli se mýlím, možná se doba změnila a nechce se mi teď projíždět ceníky.

NTR23: Vespa z těch retro pokusů vypadá jednoznačně nejlíp, ale na základě mých osobních zkušeností bych nikomu nedoporučil nic s malými koly. Mám teda zkušenosti jen z Prahy, takže dodávám že bych to nedoporučil do Prahy. Jinde je možná situace s povrchem vozovek lepší.
    IZINKA
    IZINKA --- ---
    Díky za info,

Ještě jsem koukala po skútrech Kymco, co myslíte? Tam je teda nový za 50tis..
    Skútr 125ccm, Skútr Kymco Like 125
    http://www.kymco.cz/skutr-od-50ccm-do-700cm/classy/like-125/popis.html
    NTR23
    NTR23 --- ---
    A já doporučím Vespu, i s malýma kolama. Jen né repliku, ale originál. Vše ostatní retro je podle mě parodie na Vespu.
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    IZINKA: Co se táče 16tek kol... tak to možná ta scarabeo a liberty... ty ostatní stopro ne. a buhví jestli i ty dvě mají 16tky.. Každopádně doporučuji tyhle dvě. pak vespu, ale ta má malý kola a je to dražší skútřík... Kentoyu bych Já nedoporučil.
    EKIM
    EKIM --- ---
    ...kentoya by mela bejt nejlevnejsi a za 30 to stejne bude z druhy ruky, ale jinak jsem nejel na nicem z toho seznamu.

Ctyrkylo burak ze by nemel zasuvku? skoro bych se divil kdyby ji nemel, mrkni na skutrforum tam ti reknou vic...
    MUSAK
    MUSAK --- ---
    Taková otázka...je tu nějaký majitel Suzuki Burgmana? Výhledově plánuju přejít na tento skůtr, asi na 400ccm. Zajímá mě, jestli tenhle krasavec má 12V zásuvku?
    IZINKA
    IZINKA --- ---
    Ahoj, ráda bych si pořídila skútr na cesty do práce (16km), cca kolem 30tis, poradíte?
    Chtěla bych 16' kola a retro styl... co jsem hledala, tak nevypadají zle tito adepti:
    Piaggio Liberty 125, Aprilia Scarabeo 125, Vespa 125 Replica, Kentoya C5 125, Kentoya imad 125
    Co si o nich myslíte? nějaké doporučení nebo tak?
    Díky :)
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    :-) mno, ještě máš pár hodin na hledání :D tak šup šup!
    EKIM
    EKIM --- ---
    JARAFARI: tyvle žejo! Jako já bych jel, ale jedině že by se našel nějakej prýma baťůžek :)
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    :D mno to by mě zajmalo, jak by mě tam hledali aby mě mohli vyhodit :D
    EKIM
    EKIM --- ---
    JARAFARI: večer se tam stav na kole a vem si páďo na vstup a ve 21 hod těvyhoděj :)
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    Tak až teď jsem si přečetl, jak to vlastně letos plánujou http://www.skutrsnura.cz/10-snura-2013-priprava.html Tak ono to neni tak horký s tim stanovánim a vstupem. 200,- kč je pro ty co plánujou stanovat...a to je celkem v pohodě vymyšlený oproti loňsku.. Bylo to podstatně dražší, to kempování...
    Za vstup bez kempování je to stále 100,-
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    EKIM: Tsí voe, už dvě kila jo?!?! Loni to bylo tušim kilo.... Zlatý Slapy!!!
    A když na tom Džbáně chceš zakalit, vožrat si hubu a rozbalit stan, tak si připrav pořádnej peníz, za to že chrápeš v Praze v kempu....
    Já to loni vyřešil tak, že jsem stan i spacák nechal na parkingu vedle stanu s pívem, přimontovaný na skútru a natajňačku se vychrápal jen tak na zemi (trávě) pod stromem, schovanej tmou a stanama mejch kámošů.... Ale co letos..to nevim. Já i přemejšlel, že na skútru se tam pojedu jen kouknout, pozdravit nějaké ty známé a pak až všichni odjedou na tu slavnou spanilou jízdu, že to vemu k domovu a na večer se tam stavim na kole na pár piv a po nich domu.... Spát tam nechci, zlitej na skútru jet domu už vůbec ne a z předešlejch akcí vím, že i ranní odjezdy nebejvaj zrovna moc OK... Za akci v práglu mi ten risk o papíry nestojí :D
    EKIM
    EKIM --- ---
    MUSAK: No teť jsou nějaký tři odpoledne, takže to máme necelý rok na dotažení detailů. Špáňo a portugalsko může bejt...
    MUSAK
    MUSAK --- ---
    EKIM: V anglii jsem byl loni na 12ti denním roadtripu autem, takže spíš ten jih, portugalsko, spanelsko...
    EKIM
    EKIM --- ---
    MUSAK: tak anglie?
    MUSAK
    MUSAK --- ---
    EKIM: pockej, ja myslel ze chces jet tak na tyden az 10dnů :-) Jinak mám Piaggio X8 125ccm
    EKIM
    EKIM --- ---
    MUSAK: tak to mame havec casu naplanovat relativni cestu, ja bych jel takovej klasickej eurotrip, urcite holand, anglie a spano a kdyz da panbu tak az do portugalska. Idealne porad kousat pobrezi. A vyrazit v cervnu. Co mas za povoz?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam