• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKIMSkútr
    BIO23
    BIO23 --- ---
    vono se na chodník nesmí? to slyším prvně
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    Tak, na Malostranském náměstí mi v pondělí nechali měšťáci lísteček. Podezření z přestupku, nedovolené stání na chodníku. Šel jsem něco vyřizovat na AMU, tak jsem to strčil úplně nahoře do kouta, vedle vstupu do Hartigu. Je to takový výklenek, kde to nikomu nepřekáží a vrátní z AMU tam mají namířenou kameru, takže mi na to občas mrknou. Nevím jestli je to začátek konce tiché tolerance, nebo jestli jsem prostě narazil na prudiče a nebo jestlu mě nějaký angažovanec napráskal, každopádně minimálně v tomhle rajonu si možná začněte dávat bacha.
    MARTYNI
    MARTYNI --- ---
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Nazdar kluci!
    Hele, mam takovej problem:

Kdyz jedu na plnej knedlik, tak mi pochvilce zacne vynechavat motor.
    Tak uberu plyn a jedu dal.

Po dojeti jsem kontroloval svicku a ta pacicka byla spis svetle seda.
    Pocitam, ze je blbe nastavenej karburator.
    Mam karburator DellOrto 12tku na mopedu Piaggio.

Poradte mi kam mam presne sahnout.
    Diky moc.
    EKIM
    EKIM --- ---
    IZINKA: za sedmnáct a stejně i najeto, plus bura na český doklady, to dělá 22tis. Coj že pořád pěkný, ale z itošky, Počítadlo je analog, s vrtačkou za pár minut je to přetočený jakoprd...
    IZINKA
    IZINKA --- ---
    jeden takovej je zrovna na bazoši :)
    Piaggio Liberty 125. - Užitkový skútr - Beroun, prodám
    http://motorky.bazos.cz/inzerat/25638613/Piaggio-Liberty-125-Uzitkovy-skutr.php
    EKIM
    EKIM --- ---
    je to prostě boží náklaďák....

EKIM
    EKIM --- ---
    EKIM
    EKIM --- ---
    .... ještě jsem zapoměl zmínit brzdy, především zadní. Kotouč v zádu jsem měl jen u hexíka a nebyl problém jít do smiku. U běžnejch bubnovek co jsem kdy měl, se žádnej zázrak nekonal, ale liberty překvapilo. Vidim buben a brzdí jak kotouč...
    EKIM
    EKIM --- ---
    ...tak co se tyce uloznyho pros. tak jasnej winer. V pohodlnosti sezeni je na tom pcx lepsi ale celkovej konfort diky plexi a celkovemu kryti proti necasu, vetsi predni kolo, kvalitnejsi vidly a moznosti opreni porad winer. Minusi jsou stabilita za jizdy, spotreba, hluk a cena. 80tis o proti 60ti. Schrnuto jde jen o ucel pouziti...
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    EKIM: A v přímém porovnání s PCX je vítězem? :)
    EKIM
    EKIM --- ---
    je tu jedno potuneny cuciolo od piaggia, to bude tak nejblize...

Musim se pochlubit, tejkom v praci ridim nakladak liberty 125, piggo s najetejma 2ma tis. Docela rolex, vysoky plexi, a ochranej dekl. Vubec na me nefouka. Ale za to to dost haze. Starty jsou trochu trapny, klasika a jeste k tomu musim pridat plyn nez se chytne sytic. Rozjezdy hlucny, trapne vlazny ale jak zabere tak to jede hodne paradne. Do zatacek, a prez skraloupy na silnici docela v pohode. Vepredu 16ka vzadu 14ka. Spotreba se zda nadprumerna, holt dan za plexi, neaerodinamickej predni box a karbec(teda podle dojmu). Sezeni sice pro jednoho, ale zada drzi zadni box, nabastlit na nej trochu slusivyho molitanu aby se zada pri rozjezdu oprela do mekyho tak se asi udelam :)
    EKIM
    EKIM --- ---
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    MUSAK: Kámoš má tuším 500 a má jí tam.
    IZINKA
    IZINKA --- ---
    JARAFARI: aprilia nová za 70tis, liberty tuším kolem 60..
    NTR23
    NTR23 --- ---
    EKIM: Kymco koupil kolega z práce tátovi. Do 1000 km byl dvakrát v servisu. Jednou zaseklé lanko plynu, takže to furt jelo a to druhé už nevím.
    Taky nevím jak tyto závady souvisí obecně se značkou, nebo prostě blbý kus apod.
    EKIM
    EKIM --- ---
    kymco uz se to probiralo osobne ho doporucit nemuzu ale prej je v poho ,myslim id: lasice ho ma a rikala ze dobry.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    JARAFARI: Jojo, tyhle obavy mám právě taky :)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    NTR23: Jojo, já našel obrázky. Hrozný :) Ale nikde jsem tam nenašel kdo to vyrábí. Možná jsem ale slepej. Ten Lux je ve výsledku docela vydařená kopírka, ale nesednul bych na to :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam