• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKIMSkútr
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    MUSAK: Kámoš má tuším 500 a má jí tam.
    IZINKA
    IZINKA --- ---
    JARAFARI: aprilia nová za 70tis, liberty tuším kolem 60..
    NTR23
    NTR23 --- ---
    EKIM: Kymco koupil kolega z práce tátovi. Do 1000 km byl dvakrát v servisu. Jednou zaseklé lanko plynu, takže to furt jelo a to druhé už nevím.
    Taky nevím jak tyto závady souvisí obecně se značkou, nebo prostě blbý kus apod.
    EKIM
    EKIM --- ---
    kymco uz se to probiralo osobne ho doporucit nemuzu ale prej je v poho ,myslim id: lasice ho ma a rikala ze dobry.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    JARAFARI: Jojo, tyhle obavy mám právě taky :)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    NTR23: Jojo, já našel obrázky. Hrozný :) Ale nikde jsem tam nenašel kdo to vyrábí. Možná jsem ale slepej. Ten Lux je ve výsledku docela vydařená kopírka, ale nesednul bych na to :)
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    DAN_F: Obávám se, že jak Scarabeo, tak Liberty NOVÉ za 30t...to asi nehrozí... Vždyť i ty posr**ý číny se nový pohybujou kolem 30ti... teda ve 125ccm... Taky nemám teď přehled, ale myslim, že pod 50t. to nepůjde. Ojetý tipuju tak 20 až 30..
    NTR23
    NTR23 --- ---
    A ještě bych zmínil LUX50 z německého Lidlu.
    IVA Motorroller LUX 50 - Lidl Deutschland - lidl.de
    http://www.lidl.de/de/Mofas-Motorroller-Quads/IVA-Motorroller-LUX-50
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    NEI: True.

IZINKA: Vespa 125 Replica? Kdo to vyrábí? Předpokládám že nějaká no-name čínská firma. Moc důvěry to ve mě teda nevzbuzuje a že by to bylo krásný, to taky ne. Kentoya je na tom asi trochu líp, ale pořád si to nese docela velká stigmata ohledně kvality zpracování a spolehlivosti. Liberty jsou (zejména v zahraničí, tady je moc nevídám) hodně oblíbené. S těmi velkými koly to není zrovna nádhera, ale na komfortu je to, zejména v Praze, znát. S Aprilií nemám zkušenosti, ale asi to nebude špatná volba, akorát mám pocit že jak Liberty tak Scarabeo se asi nevejde do 30 tisíc (nové). Opravte mě, jestli se mýlím, možná se doba změnila a nechce se mi teď projíždět ceníky.

NTR23: Vespa z těch retro pokusů vypadá jednoznačně nejlíp, ale na základě mých osobních zkušeností bych nikomu nedoporučil nic s malými koly. Mám teda zkušenosti jen z Prahy, takže dodávám že bych to nedoporučil do Prahy. Jinde je možná situace s povrchem vozovek lepší.
    IZINKA
    IZINKA --- ---
    Díky za info,

Ještě jsem koukala po skútrech Kymco, co myslíte? Tam je teda nový za 50tis..
    Skútr 125ccm, Skútr Kymco Like 125
    http://www.kymco.cz/skutr-od-50ccm-do-700cm/classy/like-125/popis.html
    NTR23
    NTR23 --- ---
    A já doporučím Vespu, i s malýma kolama. Jen né repliku, ale originál. Vše ostatní retro je podle mě parodie na Vespu.
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    IZINKA: Co se táče 16tek kol... tak to možná ta scarabeo a liberty... ty ostatní stopro ne. a buhví jestli i ty dvě mají 16tky.. Každopádně doporučuji tyhle dvě. pak vespu, ale ta má malý kola a je to dražší skútřík... Kentoyu bych Já nedoporučil.
    EKIM
    EKIM --- ---
    ...kentoya by mela bejt nejlevnejsi a za 30 to stejne bude z druhy ruky, ale jinak jsem nejel na nicem z toho seznamu.

Ctyrkylo burak ze by nemel zasuvku? skoro bych se divil kdyby ji nemel, mrkni na skutrforum tam ti reknou vic...
    MUSAK
    MUSAK --- ---
    Taková otázka...je tu nějaký majitel Suzuki Burgmana? Výhledově plánuju přejít na tento skůtr, asi na 400ccm. Zajímá mě, jestli tenhle krasavec má 12V zásuvku?
    IZINKA
    IZINKA --- ---
    Ahoj, ráda bych si pořídila skútr na cesty do práce (16km), cca kolem 30tis, poradíte?
    Chtěla bych 16' kola a retro styl... co jsem hledala, tak nevypadají zle tito adepti:
    Piaggio Liberty 125, Aprilia Scarabeo 125, Vespa 125 Replica, Kentoya C5 125, Kentoya imad 125
    Co si o nich myslíte? nějaké doporučení nebo tak?
    Díky :)
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    :-) mno, ještě máš pár hodin na hledání :D tak šup šup!
    EKIM
    EKIM --- ---
    JARAFARI: tyvle žejo! Jako já bych jel, ale jedině že by se našel nějakej prýma baťůžek :)
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    :D mno to by mě zajmalo, jak by mě tam hledali aby mě mohli vyhodit :D
    EKIM
    EKIM --- ---
    JARAFARI: večer se tam stav na kole a vem si páďo na vstup a ve 21 hod těvyhoděj :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam