• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKIMSkútr
    KATEALICECZ
    KATEALICECZ --- ---
    Ahoj, potřebuju poradit. Jak převést skútr na nového majitele? Pojištění už je na jeho jméno, jde jen o převedí techničáku. A nejde o koupený skútr ale výhru, předání je darovací.
    EKIM
    EKIM --- ---
    EKIM
    EKIM --- ---
    nejak to nevyslo, ale je to skutrik s privesem na bilboard...moc dobry
    EKIM
    EKIM --- ---
    ja davam fotku...
    EKIM
    EKIM --- ---
    kdyz je to podezreni tak co jako? To jako pujdes podat vysvetleni? Rekni jim ze podezrivas dotycneho policistu ze zneuzivani nadbytecneho podezrivani. (jelikoz to nejspis vadilo jen jemu). Hlavne, ti ten listek, ulitl. Pac foukalo, takze nic nevis. A je to vyreseny.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    EKIM: Strčili mi jen přehnutý lísteček mezi panel "palubní desky" a krycí plast světla zhruba hodinu po zaparkování :) Ale jako abych zodpověděl otázku, tak úplně tiše – bez motoru.
    EKIM
    EKIM --- ---
    dan_f: a vejel si na ten chodnik tise?
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    BIO23: Nesmí, skútry bývají tiše tolerovány.
    BIO23
    BIO23 --- ---
    vono se na chodník nesmí? to slyším prvně
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    Tak, na Malostranském náměstí mi v pondělí nechali měšťáci lísteček. Podezření z přestupku, nedovolené stání na chodníku. Šel jsem něco vyřizovat na AMU, tak jsem to strčil úplně nahoře do kouta, vedle vstupu do Hartigu. Je to takový výklenek, kde to nikomu nepřekáží a vrátní z AMU tam mají namířenou kameru, takže mi na to občas mrknou. Nevím jestli je to začátek konce tiché tolerance, nebo jestli jsem prostě narazil na prudiče a nebo jestlu mě nějaký angažovanec napráskal, každopádně minimálně v tomhle rajonu si možná začněte dávat bacha.
    MARTYNI
    MARTYNI --- ---
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Nazdar kluci!
    Hele, mam takovej problem:

Kdyz jedu na plnej knedlik, tak mi pochvilce zacne vynechavat motor.
    Tak uberu plyn a jedu dal.

Po dojeti jsem kontroloval svicku a ta pacicka byla spis svetle seda.
    Pocitam, ze je blbe nastavenej karburator.
    Mam karburator DellOrto 12tku na mopedu Piaggio.

Poradte mi kam mam presne sahnout.
    Diky moc.
    EKIM
    EKIM --- ---
    IZINKA: za sedmnáct a stejně i najeto, plus bura na český doklady, to dělá 22tis. Coj že pořád pěkný, ale z itošky, Počítadlo je analog, s vrtačkou za pár minut je to přetočený jakoprd...
    IZINKA
    IZINKA --- ---
    jeden takovej je zrovna na bazoši :)
    Piaggio Liberty 125. - Užitkový skútr - Beroun, prodám
    http://motorky.bazos.cz/inzerat/25638613/Piaggio-Liberty-125-Uzitkovy-skutr.php
    EKIM
    EKIM --- ---
    je to prostě boží náklaďák....

EKIM
    EKIM --- ---
    EKIM
    EKIM --- ---
    .... ještě jsem zapoměl zmínit brzdy, především zadní. Kotouč v zádu jsem měl jen u hexíka a nebyl problém jít do smiku. U běžnejch bubnovek co jsem kdy měl, se žádnej zázrak nekonal, ale liberty překvapilo. Vidim buben a brzdí jak kotouč...
    EKIM
    EKIM --- ---
    ...tak co se tyce uloznyho pros. tak jasnej winer. V pohodlnosti sezeni je na tom pcx lepsi ale celkovej konfort diky plexi a celkovemu kryti proti necasu, vetsi predni kolo, kvalitnejsi vidly a moznosti opreni porad winer. Minusi jsou stabilita za jizdy, spotreba, hluk a cena. 80tis o proti 60ti. Schrnuto jde jen o ucel pouziti...
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    EKIM: A v přímém porovnání s PCX je vítězem? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam