SPYYDY: čalounění se hodně probíralo na skutrforu, v auditku o pcx, ty sedačky jsou pšíšerný a každej kdo má těch 8set. si to nechá předělat, co jsem koukal moc pěkný práce a budou tam ty kontakta a reference(ukázky)...
...k tomu videu, já to sem nedávám aby se všichni bály sednout na nějakou tu motorku, ale protože to tak je. A na silnicích umírají i ti zkušení. A ano, jak říkáš, na mašině jseš o proti autu nepoměrně zranitelnější, a mezi tím co v autě, tě okolí až tolik nedere. Na motorce je životně důležitý ,,vidět za roh,, a nebo se tak trochu sázet s ďáblem.
Například jedu ,,politickejma vězněma k opletalce čtyřicítkou,, po chodníku jde kluk 5-6let. oba stejným směrem. Když jsem od něj byl 5-3m bez rozhlednutí, začal přecházet. Já to típnul, tak tak. To je hned, za těch pár let mám tucet pádů, a 2 sražený báby. A můžu jen děkovat bohu že nesedim za katrem... Prostě, jedeš a pořád kalkuluješ, tenhle může odbočit, ten nevidí že je na vedlejší, když padne zelená stejně se rozhlídnu jestli nějakej magor nestíhá oranžovou.... You know what I mean.