• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKIMSkútr
    DZANDIS
    DZANDIS --- ---
    Mam hondu pcx a musim rict, ze v porovnani s kolegovo yamahou jsem spokojen. Tim nerikam, ze by to nemohlo byt lepsi, jezdim lesem, je tu obcas nejaka liska ci lan.. Ale jak pise vaca, casem se rozkoukam a za chvili jsem stejne ve meste pod verejnym osvetlenim :-) ovsem je to jen skutr, poradne to svitit nebude asi nikdy, nekde na francouzskem foru psali, ze si do sh125 davaji nejake LED? z Ciny, ale zase se jim to moc hralo... Na ceskych forech jste se ptali??
    VACA
    VACA --- ---
    BURAN: Ono asi obecne ty skutry nevynikaj nejakym super reflektorem..
    Moje honda NES (pravdepodobne o dost starsi nez tvoje sh) taky moc nesviti.
    Taky me to na cestach po nocnich okreskach nenaplnuje uspokojenim.. Zejmena kdyz jsou auta v protijizde..

Kdyz nejedou auta proti tak jsem zkousel i kombinaci dalka+potkavaci oboje zapnout, ale to bylo uplne naprd.. Potkavaci davalo na blizko vic svetla a tak dalka nebyla moc videt, zanikala.
    Uznal sem tedy ze lepsi je jak to maj udelany, =dalka sviti, potkavacka zhasne. Neni to zadnej hit teda, ale kdyz chvili nepotkam nekoho v protijizde, tak se rozloukam a jde to :D

Jako kdyby nekdo mel nejakej tweak, tak sem s nim. :)
    BURAN
    BURAN --- ---
    jak uz se brzy stmiva tak cim dal casteji jezdim za tmy, a zjistuju, ze moje SH125 zrovna moc nesviti (ve meste je videt celkem OK, diky verejnymu osvetleni, ale jak vyjedu mezi vesnice tak to stoji za prd i s dalkacem). da se nejak dat silnejsi zarovka nebo nejakej jinej hack, aby to lip svitilo?
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    KORDVO: "Motocyklisté parkují v celé ZPS zdarma."
    viz http://www.parkujvklidu.cz/vase-dotazy/#1453451841207-bf4ac636-3c56, dotaz 10
    KORDVO
    KORDVO --- ---
    Nevíte jak je to teď s parkovánim, když jezdí ty snímací auta místo policajtů? Musim parkovat značnou směrem k chodníku, nebo to nemusim řešit?
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    BIO23: Ano.
    BIO23
    BIO23 --- ---
    naproti je stánek, kde to obsluha viděla, hlásil jsem to na policajty, takže záznam tam určitě maj...asi musím dodatečně sepsat ten europrotokol o nehodě, co?
    DZANDIS
    DZANDIS --- ---
    BIO23: urcite bych ho promtne informoval, aby si nemyslel, ze ti to vzniklo pozdeji, pak mu navrhnul tebou zmineny postup. Je take mozne, ze on sam neco navrhne, na zaklade tvych informaci. Mas pro to nejaky dukaz?
    BIO23
    BIO23 --- ---
    ahoj, poradíte mi někdo?
    včera mi do stojícího skutru na parkovišti najel kokot v osobáku.Nesepsali jsme nic,páč na první pohled (kromě odřenin) tomu nic nebylo - zdál se ochotnej to řešit, tak jsem si napsal adresu,občanku,atd.
    cestou domu to ale začalo dost pekelně chrastit (žádná ztráta výkonu) a budu to muset dát do servisu.
    Mám to s ním ještě zajet sepsat, nebo nejdřív zjistit cenu opravy? jsem teda dost zvědavej, jak to z něj budu páčit... mu asi podpálím barák.
    BURAN
    BURAN --- ---
    rozhodne si to pred nakupem nekde omrknu :)
    JOSKA_CZ
    JOSKA_CZ --- ---
    FLUNDR: ok, budu si dávat pozor až zase to budu někde blahořečit. Každopádně BURAN má taktéž SH125i, tak snad jsem nic nepokonil :)
    FLUNDR
    FLUNDR --- ---
    JOSKA_CZ: zjevně máš pravdu...na pcx jis prostě nemůžu nikomu doporučit..
    JOSKA_CZ
    JOSKA_CZ --- ---
    FLUNDR: ty jo, nenapadlo by mě, že to bude takový rozdíl, ale asi hodně záleží na čem ji máš. Já ji mám na SH125i a nemám problém s ničím z toho :/ Já preferuji rychlost nástupu/výstupu, kalhoty mi přijdou jako zbytečný opruz.
    FLUNDR
    FLUNDR --- ---
    jeste sem zapomnel na dulezity bod a to, ze s tou dekou ti nedrzi kufr nahore, takze ho musis porad drzet.. coz je bomba, kdyz vyndavam helmu dvema rukama a hlavou si drzim sedlo, pac na nej ta deka tlaci
    FLUNDR
    FLUNDR --- ---
    JOSKA_CZ: Ja teday s Tucano Urbano dekou nejsem vubec spokojenej.. pouzival sem ji dva roky pres zimu na pcx... ano, teplenej komfrot dobrej, ale..:
    1) uplne se rozlamal ten plastovy bazmek na ty dece, co se dava pod rizeni
    2) tankovani s tou dekou pekny opruz
    3) dvakrat sem lepil ty nafukovaci boky a to nepocitam ten opruz to vyndat a nandat zpatky
    4) pokud jedes v zime v nejakym marasu, tak ti ta deka brani v rychlosti sundani nohou na zem..resp. uz sem o ni parkrat zavadil, kdyz sem dostal drobny smyk a potreboval sem rychle sundat nohy
    5) ta deka mi dost odrela ty plasty na skutr.. jakoze hodne.. kdyby mel nekdo zajem, vyfotim a poslu

takze sem si ted poridil moto kalhoty z vyprodeje bikerscrown za 2390 kc od Macny - v 0 stupnich pohoda, absolutne zadny chlad a deku vyhodim nebo necham detem na hrani

BURAN
    BURAN --- ---
    JAKI: tezko rict, nemam to s cim srovnat :)
    JAKI
    JAKI --- ---
    Jinak neměl by tu někdo zájem o kufr na dvě helmy. Mám doma nevyužitý: http://www.motovsem.cz/...l-792374-kufr-top-case-plast-oxford-anglie-cerny-nelakovany-objem-44l.html jen místo oxford je na víku napsáno maxx a nemám k němu plotnu, ale ta se dá koupit za pár peněz: http://www.motovsem.cz/...il-792375-montazni-plotna-rezervni-pro-top-case-m009-00-oxford-anglie.html . Kufr je v super stavu, tak kdyby měl někdo zájem bližší info v poště.
    JAKI
    JAKI --- ---
    BURAN: A co posez? Taky jsem nad ní přemýšlel, ale vadí mi posez ala wc, tak jsem nakonec pořídil Majesty. Sice malý kola, ale člověk si krásně natáhne nohy, což je při delší cestě super.
    DZANDIS
    DZANDIS --- ---
    MARTYNI: nektery lidi jsou pste zli zmrdi :-(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam